Sveriges mest populära poddar

Eat, drink, think, travel med Tove & Daniella

Tove Oskarsson Henckel och Daniella Illerbrand pratar om aktuella, intressanta och spännande ämnen som rör krog- mat- och dryckesbranschen i Sverige och utomlands.

44 avsnitt • Längd: 55 min • Oregelbundet

KonstMat

Om podden

Tove Oskarsson Henckel och Daniella Illerbrand pratar om aktuella, intressanta och spännande ämnen som rör krog- mat- och dryckesbranschen i Sverige och utomlands.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

The podcast Eat, drink, think, travel med Tove & Daniella is created by Tove Oskarsson Henckel. The podcast and the artwork on this page are embedded on this page using the public podcast feed (RSS).

Avsnitt

Avsnitt 43 Reunion-special med Jon Widegren

6 februari 2021 | 46 min
Read More

Avsnitt 42: Marcus Samuelsson om kroglivet i USA

30 januari 2020 | 52 min
Read More

Livepod med Joakim Almqvist, Punk Royale, Marcus Jernmark, Frantzén, och Anders Husa, infuencer.

7 juni 2019 | 78 min
Read More

Avsnitt 40: Anders Karlsson och Frida Backe om Svenska Kocklandslaget och vad som definierar en kock.

27 maj 2019 | 47 min
Read More

Avsnitt 39: Tareq Taylor och Knivakademien om nya projekt och vassaste knivarna

30 april 2019 | 63 min
Read More

Avsnitt 38: Daniel Höglander om nyöppningen av Aloe

11 april 2019 | 45 min
Read More

Avsnitt 37: Dr Smak och Mr Billion Dollar Nose funderar över hur smaken påverkas av omgivningen.

9 april 2019 | 63 min
Read More

Jon Widegren - om burgarfilosofi och åsiktsmaskiner

26 mars 2019 | 47 min
Read More

Avsnitt 35: Hur mår dryckeslandet Sverige? Gårdsförsäljning, vinodling i Sverige och korkavgift på krogen.

1 mars 2019 | 64 min
Read More

Adam & Albin om Misshumasshu, Guide Michelin och rutiga sneakers

14 februari 2019 | 50 min
Read More

Robert Sandberg om flytten till USA

21 november 2018 | 46 min
Read More

Sayan Isaksson om livet efter Esperanto och kommande projekt

7 november 2018 | 43 min
Read More

Avsnitt 32: Elisabeth Johansson om hälsotrender, lakrits och balans i livet.

12 oktober 2018 | 52 min
Read More

Sebastien Boudet om ny popup och kulturspannmål

28 september 2018 | 50 min
Read More

Avsnitt 30: Johan Widing på Bokeslundsgården - om ekologiskt jordbruk och sommarens värmebölja

24 september 2018 | 35 min
Read More

Niklas Ekstedt om Four Hands Menu och satsningen på Michelinstjärnor

31 augusti 2018 | 56 min
Read More

Tove och Daniella som krogjournalistik och hållbara resor

19 juni 2018 | 37 min
Read More

Tom Sjöstedt och Stefan Ekengren - analys av i Guide Michelin 2018

19 april 2018 | 64 min
Read More

Elin Peters på DN om krogrecensioner och upprörda krögare

5 april 2018 | 54 min
Read More

Daniel Höglander - om toppar, dalar och Michelinstjärna

23 mars 2018 | 48 min
Read More
00:00 -00:00