Sveriges 100 mest populära podcasts

Fördomspodden

Fördomspodden

Tog Peter Settman fondue till Sverige? Säger Zara Larsson ?texta? snarare än ?messa? för att visa hur amerikaniserad hon råkat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs är? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lär i Fördomspodden, podcasten där kända svenskar bemöter de många fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du på https://www.fördomspodden.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

fördomspodden.se

Avsnitt

#187 Har Gusten Dahlin varit dyngrak vid förintelsemonumentet i Berlin?

Var fotbollspoddaren och programledaren Gusten Dahlins sexdebut också hans tjatsexdebut? Refererar han till sin private banker som sin "PB"? Och vill han ge all makt åt ?Entourage?-karaktären Ari Gold, vår befriare?
2022-12-21
Länk till avsnitt

#186 Består halva Daniela Rathanas kamerarulle av krogtoaselfies?

Tycker artisten Daniela Rathana att det är äckligt när sprillans nyblivna pappor tar av sig i bar överkropp och bäddar ner sig i BB-sängen med bebisen? Har hon stoppat sedlar innanför strippande tjejers troslinningar? Och fick hon inget betalt när hon gästade Håkan Hellström på Ullevi eftersom Håkans folk sålde in det till henne som en ?unik karriärmöjlighet??
2022-12-14
Länk till avsnitt

#185 Börjar Ola Söderholm stamma när ett butiksbiträde genom provrumsdraperiet frågar om han har alla storlekar han behöver?

Minns komikern och poddaren Ola Söderholm exakt var han befann sig när han hörde att Pluto fråntagits sin planetstatus? Är han jordnötsallergiker? Och kan inget ? trots att situationen är ganska grundpinsam för de allra flesta ? mäta sig med den världsrekordpinsamma stämning som infann sig i det söderholmska familjehemmet när han kollade på Hollywoodfilm med sina föräldrar och det plötsligt uppstod en sexscen?
2022-12-07
Länk till avsnitt

#184 Är det viktigt för Ruben Östlund att knappt veta vem Tareq Taylor är?

Vill regissören Ruben Östlund INTE ha sitt namn på en spårvagn eftersom han då skulle bli en del av det han anser vara "det otänkande Göteborg"? Kan han inte låta bli att notera att han börjat avfärda alla ljumma recensioner han får i Sverige som avundsjuka? Och blir han när han porrsurfar så fascinerad av beslutsfattandet och händelsekedjan som tar honom från ett klipp till ett annat att ståndet fullständigt mojnar och han sätter sig och börjar skriva sociologiska analyser av människans sexualitet i stället?

2022-11-30
Länk till avsnitt

#183 Tror Anders Svensson att Basshunter sjunger om en båt?

Håller fotbollslegendaren Anders Svensson alltid upp telefonen mot himlen när han får dålig mottagning? Har han ätit hamburgare på Hard Rock Cafe vid Times Square i New York? Och är han övertygad om att när tjejer hemmafestar tillsammans så slutar det i åtminstone 80 procent av fallen med att de har kuddkrig i underkläderna?
2022-11-23
Länk till avsnitt

#182 Har Brita Zackaris vatten gått på ett väldigt övertydligt och bondmorigt vis?

Lajkar medieprofilen Brita Zackari alla Britney Spears märkliga nakenbilder på Instagram utan att egentligen förstå varför? Säger hon alltid att hon ?håller på straffar? om hon ser en slutspelsmästerskapsmatch där Sverige inte medverkar? Och dog en av hennes första pojkvänner senare i en GHB-överdos?
2022-11-16
Länk till avsnitt

#181 Tycker Nooshi Dadgostar det är småborgerligt att vid en middagsbjudning gratinera och servera potatisgratäng i små individuella formar?

Har partiledaren Nooshi Dadgostar inte gått över till lightläsk utan idkar en nolltolerans mot zero-produkter? Är soppnazisten i ?Seinfeld? den enda nazist hon erkänner? Och brukade hon i tonåren straffknulla MUF:are och med läppstift skriva ?krossa kapitalismen? på badrumsspegeln innan hon smög hem tidigt på morgonen?
2022-11-09
Länk till avsnitt

#180 Äter Ernst Billgren Aladdinchoklad med sked?

Blev konstnären Ernst Billgrens mössa ofta snodd och kastad mellan olika klasskompisar på skolgården? Tycker han att turkost havsvatten är oerhört banalt? Och googlar han ibland bara ordet ?idéhistoria? och tokonanerar när han i realtid ser artikelträffarna radas upp framför honom? 


2022-11-02
Länk till avsnitt

#179 Tycker Steffo Törnquist att sängarna är lite dåliga på Tidö slott?

Skulle programledaren Steffo Törnquist kunna resa långt för att se vapnet som dödade Usama bin Laden? Hatar han Triss-segmentet i ?Nyhetsmorgon? eftersom det saboterar allt det hårda och målmedvetna arbete han lagt ner för att aldrig någonsin behöva beblanda sig med verklighetens folk? Och har han blivit avsugen på Capri?
2022-10-26
Länk till avsnitt

#178 Har Hedda Stiernstedt aldrig fått en kritisk fråga från QX?

Förstod skådespelaren Hedda Stiernstedt redan allra första gången hon åt burrata att det var en rätt hon skulle komma att prata mycket om de närmaste åren? Älskar hon att kalla sin kille för ?baby?? Och har hon, i takt med att kändisskapet tilltagit i styrka, blivit alltmer paranoid inför situationen där hon ringer kundtjänst och möts av en automatiserad röst som säger att samtalet kan komma att spelas in i utbildningssyfte?
2022-10-19
Länk till avsnitt

#177 Handlade Marcus Berggrens utvecklingssamtal till 99 procent om koncentrationssvårigheter?

Är komikern Marcus Berggrens ?hemlös hipster?-stil bara en uttänkt strategi som ska ta fokus från det faktum att han egentligen har ganska gott utseendesjälvförtroende? Tror Claes Malmberg att han heter Mats? Och får han sällan en ?ren? skinkträff när han ger sig i kast med spanking vilket gör att själva klatschet uteblir till förmån för en dämpad köttpuka?
2022-10-12
Länk till avsnitt

#176 Har Katia Mosally en ?GRL PWR?-tatuering?

Grät ?Idol?-jurymedlemmen Katia Mosally av lycka när hon fick sin verified-plupp på Instagram? Känner hon sig som en kvinna mitt i karriären när hon sitter på Arlanda med en spicy tuna sandwich från Joe & The Juice i handen? Och är hennes catch phrase i sängen ett mycket inlevelsefullt och liksom småskrattande ?FUCK YEAH??
2022-10-05
Länk till avsnitt

#175 Har Tony Irving stått utanför en lägenhetsport med en nalle i handen?

Anser ?Let?s dance?-profilen Tony Irving att gud, på den första dagen, skapade apelsinchoklad? Sitter han hemma iklädd svart polo och klappar en vit katt som är så avslappnad och utkavlad i hans knä att den ser död ut? Och rollspelar han med glädje ?naughty Santa? varje julafton?
2022-09-28
Länk till avsnitt

#174 Säger Ulf Brunnberg ?jappsare? om japaner?

Har skådespelaren Ulf Brunnberg sträckt baksidan av låret när han jagat graffitimålande ungdomar? Drömmer han inte om nätterna? Och förfogar han över ett svindyrt larmsystem med tillhörande övervakningskameror där kamera 5 är vinklad på ett sådant sätt att han även får en glimt av den del av granntomten där grannens tonårsdotter ibland ligger och solar topless?


2022-09-21
Länk till avsnitt

#173 Har Niklas Strömstedt placerat en Noblesse på en utsträckt kvinnotunga?

Känner artisten Niklas Strömstedt sig som en duktig medelålders vit man när han älskar filmen ?Call me by your name?? Ljuger han om att han var i Thailand under tsunamin? Och sitter han på information som skulle kunna kortsluta halva VM 1994-truppens äktenskap?
2022-09-14
Länk till avsnitt

#172 Har Plura steriliserat sig på en brits utanför Teatergrillen?

Önskar artisten Plura Jonsson att han kunde tacka nej till kokain med samma indignerade lätthet som han tackar nej till ?Biggest loser VIP?? Har han aldrig varit inne på Eldkvarns hemsida? Och dricker han sammantaget ett halvt glas vatten i veckan vilket ger färgen på hans urin en väldigt hög och Bravojuiceprunkande opacitet?
2022-05-25
Länk till avsnitt

#171 Har Carolina Gynning gått troslös i en kyrka nära Medelhavet?

Är medieprofilen och konstnären Carolina Gynnings jurist vältränad? Testade hon att föda ett av sina barn utan bedövning? Och tänker hon verkligen inte låta sakerna som kommit fram om Hugh Hefner förstöra hennes goda minnen av Playboy Mansion?
2022-05-18
Länk till avsnitt

#170 Skriker Marianne Mörck ?ring polisen? i sömnen?

Och har män rent historiskt uppvisat en tendens att vilja utsätta henne för ?motorbåten?, det vill säga att huvudet förs ner mellan brösten och ett slags salivigt och barnsligt brummande tar vid?
2022-05-11
Länk till avsnitt

#169 Har Dogge Doggelito nyligen bett att få skriva ut något på en kompis skrivare?

Har artisten och medieprofilen Dogge Doggelito förfalskat ett grönt kort för att kunna delta i kändisgolf? Får han papegojor att säga obscena saker? Och skickar han varje dag ett mejl till de andra i Latin Kings där det står ?Återförening???? i ämnesraden och bara ?Skickat från min iPhone? inne i själva mejlet?
2022-05-04
Länk till avsnitt

#168 Förvarar Claes Malmberg sin deklaration i handskfacket?

Sover komikern och skådespelaren Claes Malmberg med händerna knäppta över magen? Vet han inte om han har en egen officiell hemsida? Och har han blivit jagad ur socknen av män som ville rulla honom i tjära och fjädrar efter att han legat med en gift kvinna under ett turnéstopp i Munkfors?
2022-04-27
Länk till avsnitt

#167 Donerar Eva Röse pengar till forskningen kring manliga p-piller?

Är det med stor sorg skådespelaren Eva Röse tvingats konstatera att vi inte pratar lika mycket om hummus längre? Har hon proaktivt mejlat Guldbaggegalan och bifogat den egna pressbild hon vill ska användas i ?in memoriam?-kollaget? Och refererar hon mer ofta än inte till manliga ryggar som ?klösbrädor??
2022-04-20
Länk till avsnitt

#166 Blir Daniel Nannskog glad om en östeuropeisk kvinna heter Svetlana?

Är det viktigt för fotbollsexperten Daniel Nannskog att vara en person som hånar folk som beställer köttet well done? Får han energi av att missa en rondellutfart eftersom det innebär ett extra varv i rondellen? Och har han donerat rikligt till olika spermabanker eftersom tanken på att olika kvinnor går runt och är befruktade av honom gör att han sover extra gott om natten?
2022-04-13
Länk till avsnitt

#165 Har Linnea Henriksson sett "Kvinnaböske" sova sittande?

Vet artisten Linnea Henriksson exakt hur mycket skorpmjöl som finns kvar i skafferiet på sitt lantställe? Tror hon att frisparksvarianter fortfarande är vanligt förekommande inom fotboll? Och förlorade hon oskulden i ett pojkrum där häftmassaavtrycken från en hastigt nedriven Pamela Anderson-plansch inte ens hade hunnit kallna på väggen?
2022-04-06
Länk till avsnitt

#164 Tänker Edvin Törnblom ?detta är verkligen bara vad vidriga lilla jag förtjänar? när han blir magsjuk?

Förstår medieprofilen Edvin Törnblom inte varför vi fortfarande debatterar meningen med livet när det alldeles uppenbart är möjligheten att säga ?ta det med min agent?? Funderar han på om det är typ oetiskt att skicka Nocco-flak och annan svårförvarad sponsskit till Ukraina? Och har han en gång under akten sagt ?ploga mig? och sen direkt efteråt tänkt ?sa jag? ?ploga mig???

2022-03-30
Länk till avsnitt

#163 Gråter Nina Persson ofattbart tyst?

Är artisten Nina Persson rädd att stöta på sitt eget ansikte när hon scrollar förbi ?Så gick det sen?-rubriker? Består hennes enda (motvilliga) raggningsmanöver av intensiv ögonkontakt tätt följt av ett litet bett i den egna underläppen? Och jublar hon varje gång Esbjörn langar in en ny förvirrad överklagan eftersom hustvisten håller på att utveckla sig till en härva som till och med uthärvar Tambourinehärvan?
2022-03-23
Länk till avsnitt

#162 Sjunger Linnea Wikblad ?Carglass repair, Carglass replace? i duschen?

Har radioprofilen Linnea Wikblad ringt en elektriker för att kolla om det går att installera fler dioder eller whatever i värmefilten? Är det hon inte vet om gula Forex-kuvert inte värt att veta? Och har hon rullat över en inte hundraprocentigt återförsluten räkosttub när hon haft sex i ett tält på festival?
2022-03-16
Länk till avsnitt

#161 Känner Tom Sjöstedt sig som en riktigt god make när han lägger tamponger i kundkorgen?

Har stjärnkrögaren och ?Sveriges mästerkock?-domaren Tom Sjöstedt ingen som helst aning om hur många år han varit gift? Ställer han sig i givakt varje gång han hör den i hög utsträckning bedrövliga hot shot-ramsan? Och klickar han på Aftonbladetartiklar i stil med ?Åtta saker alla kvinnor älskar i sängen? i tron om att han slutligen ska lära sig något?
2022-03-09
Länk till avsnitt

#160 Har Amie Bramme Sey aldrig använt ordet ?formidabel??

Pratar medieprofilen Amie Bramme Sey med sin femåriga dotter om vikten av att referera till Museum of Modern Art som MoMA? Tillhörde hon den allra första skocken influencers som deporterades till Ellery Beach House den där ödesmättade smygöppningshelgen? Och har hon legat med en kille som tidigare samma kväll beatboxat för henne?
2022-03-02
Länk till avsnitt

#159 Har Björn Ferry slagit en stämgaffel mot sina magmuskler?

Blev ex-skidskytten och tv-experten Björn Ferry utslängd från profylaxkursen för att han ville imponera på alla blivande mödrar med sina andningsskills? Hatar han att norrskenet horar runt över hela landet numera? Och tror han att han kan avgöra exakt var en kvinna befinner sig i sin menscykel bara genom att sniffa på henne?
2022-02-23
Länk till avsnitt

#158 Färdas Anis Don Demina ofta i bilar där basen hörs över hela kvarteret?

Måste artisten Anis Don Demina göra bomben i hundra procent av alla pooler han kommer i kontakt med? Ser han inga som helst problem med servitörer som frågar ?samma lika?? när de plockar hans ölglas? Och har doften av riktigt tjejigt tjejbalsam rent av domkraftsliknande effekter på hans penis?
2022-02-14
Länk till avsnitt

#157 Går Messiah Hallberg inte en meter utan sitt andedräktsspray?

Nickar lokalbefolkningen alltid bara igenkännande när komikern Messiah Hallberg ankommer till Transsylvanien? Är hans penis smal och hot dog-liknande? Och hatar han inte det milt motreaktionsfeministiska i att han är gift med en tio år äldre kvinna och sättet det får honom att framstå?
2021-12-22
Länk till avsnitt

#156 Uttalar Anders Jansson ?chanukka? med ett väldigt överspelat sje-ljud?

Pratar komikern Anders Jansson gärna om att Burger King har Heinzketchup på fat? Har han blivit raggad på i Quizkampenchatten? Och älskade han ?Anders slaskar, julen braskar?-pisset i skolan eftersom det alltid gav honom lite extra slask/brask-uppmärksamhet?
2021-12-15
Länk till avsnitt

#155 Använder ?Keyyo? fortfarande Bamsetandkräm?

Är ett av programledaren och komikern Kristina ?Keyyo? Petrushinas favoritsamtalsämnen att de bästa utgångarna är de som sker helt spontant? Tycker hon att ?någon med mig skämtar aprillo? är en otroligt bra svensk-italienifiering av krögaren Tonys språkdräkt i ?Lady & Lufsen?? Och finns det inget som roar henne och de andra svenska powerkvinnorna mer än en festligt svajande löskuk? 


2021-12-08
Länk till avsnitt

#154 Vet inte ens Anders Holmbergs eller Holmgrens fru om han heter Holmberg eller Holmgren?

Är SVT-programledaren Anders Holmberg övertygad om att han kan nödlanda ett flygplan? Lyser rövhåret med sin frånvaro? Och älskar han att gå runt med lite vit intorkad grundfärg på händerna eftersom han tycker att lite vit intorkad grundfärg på händerna fångar hans manlighet på ett rättvisande sätt?
2021-12-01
Länk till avsnitt

#153 Tog Peter Settman fondue till Sverige?

Sov programledaren och affärsmannen Peter Settman inte en blund natten före Panamadokumenten publicerades? Har han redan haft ett förutsättningslöst möte med en ?Squid game?-producent? Och slickar han kungafamiljsröv så omsorgsfullt att det i praktiken inte är kungafamiljsröv han slickar utan kungafamiljs-g-punkt?
2021-11-24
Länk till avsnitt

#152 Hade Johanna Nordström en hård kväll i går?

Har komikern Johanna Nordström haft en så genuint obehaglig stalkerupplevelse att hon inte ens kunnat göra skrattigt innehåll av den? Låg Zlatans självbiografi på nattygsbordet bredvid sängen där hon förlorade oskulden? Och minns hon tydligt hur viktig hon kände sig när hon fick markera sig som säker på Facebook i samband med terrordådet i Stockholm så när det nu sker ett terrordåd någon annanstans är första känslan inte sympati utan avundsjuka gentemot människorna som får markera sig som säkra på Facebook?
2021-11-17
Länk till avsnitt

#151 Har Johar Bendjelloul gett en tv-intervju framför bokhyllan i sitt hem?

Är journalisten Johar Bendjelloul noga med att alltid bära keps och solglasögon när han ska sicksacka mellan olika Amnesty-inkastare på stan? Var han tidig med att veta att den libanesiska persiljesalladen heter ?tabbouleh?? Och har han onanerat till sin egen tiopoängsdragning i ?På spåret??

2021-11-10
Länk till avsnitt

#150 Kan Dominika Peczynski slå knut på en körsbärsstjälk med tungan?

Har pr-konsulten och den liberala riksdagskandidaten Dominika Peczynski varit på Jeffrey Epstein-ön? Förvarar hon sina antidepressiva i en dyr glasskål på drinkvagnen? Och har hon fattat ett aktivt beslut om att aldrig någonsin säga ett enda publikt ord om maken Anders Borgs skärgårdsäventyr?  
2021-11-03
Länk till avsnitt

#149 Upplever Kristoffer Appelquist att hans tarmar presterar bättre på handikapptoaletter?

Har komikern och programledaren Kristoffer Appelquist rättat en annan människas uttal av ?Nietzsche? den senaste månaden? Är han ätstörd? Och tycker han att ?Parlamentet? som underhållningsform betraktad borde skickats till gaskammaren för flera decennier sedan men också att man som komiker i Sverige ändå MÅSTE använda den exponeringsytan och därmed fortsätta bli deepthroatad av tips från denna satans coach till man kvävs och dör?
2021-10-27
Länk till avsnitt

#148 Har Anne Lundberg åkt motorcykel med sina armar runt en medioker mans midja?

Vägrar Anne Lundberg skaffa larm till huset eftersom hon anser att grannsamverkan räcker gott och väl? Skulle hon ljuga om hon sa att alla programledarskandaler på TV4 inte roade henne kungligt? Och onanerade hon med falukorv långt innan ?Fäbodjäntan? ens introducerade resten av världen för tanken?
2021-10-20
Länk till avsnitt

#147 Säger Zara Larsson ?texta? snarare än ?messa? för att visa hur amerikaniserad hon råkat bli?

Har artisten Zara Larsson sett kokain den senaste månaden? Är trycksvärtan på hennes kvitton mer upplöst än Kalmarunionen? Och hatar hon att vakna i skeden och känna ett morgonstånd som hoppfullt xylofonspelar mot ryggslutet?
2021-10-13
Länk till avsnitt

#146 Har Oscar Zia moonwalkat ut ur ett Seven Eleven?

Handlade hundra procent av artisten Oscar Zias utvecklingssamtal om att han hade koncentrationssvårigheter? Tror han att ?När lammen tystnar? är en dokumentär om köttindustrin? Och anser han att kändisskapet har gjort det mycket svårare för honom att utöva sin favoritaktivitet: sprida kukbilder omkring sig på Grindr?
2021-10-06
Länk till avsnitt

#145 Gråter Jan Emanuel bara när en schäfer dör?

Tycker entreprenören Jan Emanuel Johansson att det är bögigt med falsettsång? Rider han på drakar i sina drömmar? Och har han försökt skita ut ett virus ur kroppen?

2021-09-29
Länk till avsnitt

#144 Leder Mona Sahlins morgontrötthet ofta till kluttig mascara?

Känner sig Mona Sahlin ibland som en vissen blomma? Anser hon att en selfie med Bruce Springsteen säger mer om ens värdegrund än tusen ord i Almedalen? Och har hon onanerat till liberalernas opinionssiffror?
2021-09-22
Länk till avsnitt

#143 Levde Mauri Hermundsson sitt liv i the friend zone före kändisskapet?

Har programledaren och Youtubestjärnan Mauri Hermundsson tagit med sin mamma som +1 på en röd matta? Är de människor som idoliserar honom inte de människor han vill ska idolisera honom? Och när han kommer hem full från krogen är det väl ändå bögporr som åker på? 

2021-09-13
Länk till avsnitt

#142 Är det enda förspel Petter behöver en burk Nocco?

Har artisten Petter beskrivit sig själv som ?street smart?, inte en, inte två, utan sisådär 85 000 gånger? Bär han kostym och keps på bröllop? Och har det faktum att hans restaurangkedja Käk lanserat en ?håll käften?-burgare fått märkliga bieffekter på så vis att en kvinna han en gång låg med, i utpustandets kranka blekhet, sa att han hade en ?håll käften?-kuk?
2021-06-09
Länk till avsnitt

#141 Dricker Louise Epstein flaskvatten med tvåhandsfattning?

Kommer radioprogramledaren Louise Epstein från en lång släktlinje av hörapparatbärare? Vet hon inte om att en gräddsifon även kan fyllas med lustgas? Och anser hon att bakifrånsex är något bara vildar håller på med?

2021-06-02
Länk till avsnitt

#140 Måste Gert Wingårdh få suga på kvinnors fingrar?

Har tv-arkitekten Gert Wingårdh ett ögonbrynshår som ballat ur och börjat veckla ut sig likt ett spindelben över resten av ansiktet? Kommer han att bli en riktigt glad dement? Och orkar morgonståndet inte riktigt upp hela vägen längre utan hissar bara flaggan på halv stång ett par minuter innan det dåsigt lägger sig ner och somnar om?

2021-05-26
Länk till avsnitt

#139 Har Molly Sandén fallit för en kille som memorerade en av hennes leverfläckar?

Utvärderar artisten Molly Sandén alla som intervjuer henne utifrån hur snabbt de för in samtalet på hennes kända ex? Tar hon varje chans att berätta att hon precis fick en nickokick när hon precis fått en nickokick? Och vet hennes bakiskåthet inga gränser, nej, men på riktigt alltså, hon blir typ rädd för sig själv?

2021-05-19
Länk till avsnitt

#138 Har Tareq Taylor sett Phil Collins live?

Är kocken och tv-personligheten Tareq Taylor redan klar som julvärd 2021? Räcker det med att han ser en tom ölburk på ett tunnelbanesäte för att han inte ska förstå att det ?finns sådan ondska i världen?? Och har han varsamt böjt en kvinna över en gärdesgård och älskat så att morgondaggen stänkte runt hans nakna smalben?
2021-05-12
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.