Sveriges 100 mest populära podcasts

Fördomspodden

Fördomspodden

Tog Peter Settman fondue till Sverige? Säger Zara Larsson ?texta? snarare än ?messa? för att visa hur amerikaniserad hon råkat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs är? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lär i Fördomspodden, podcasten där kända svenskar bemöter de många fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du på https://www.fördomspodden.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

fördomspodden.se

Avsnitt

#214 Har Valter Skarsgård en killkompis som internt och på brasilianskt fotbollsspelarvis kallas sitt förnamn plus ?inho??

Ligger det en bleknad drinkbiljett i skådespelaren Valter Skarsgårds jackficka? Rör han sig sakta men inte desto mindre säkert mot tre ringar per hand? Och har han fått en könssjukdom av ett syskon via ett dött ting såsom nässpray, fjärrkontroll eller dylikt?
2023-11-29
Länk till avsnitt

SPECIALAVSNITT: Skulle Lo Kauppi anmäla sin son till polisen?

Avsnittet är i samarbete med Netflix.
I det här specialavsnittet snackar vi moraliska dilemman. Hade skådespelaren Lo Kauppi berättat för Dan Ekborg om han hade luktat illa? Hade hon anmält sin son till polisen efter en hit and run? Och skulle hon erkänna att det var hon om hon hade fisit på en konsert?
2023-11-27
Länk till avsnitt

#213 Är det viktigt för Maja Nilsson Lindelöf att veta vad andra har på sin taco?

Har influencern Maja Nilsson Lindelöf lagt sitt huvud mot mormors axel när ?I denna ljuva sommartid? sjungits i en kyrka? Kände hon sig under en lyckligtvis extremt kort period sur över att ingen tillfrågat henne om #vikräver-listan? Och anser hon att inga skämt är mer perfekt burn-iga än de som handlar om att killar inte kan hitta klitoris?
2023-11-22
Länk till avsnitt

#212 Har Jennifer Kücükaslan aldrig sagt ?kss kss kss? till en katt?

Blir journalisten och programledaren Jennifer Kücukaslan oerhört självmedveten och således paralyserad när hon förväntas kasta risgryn på brudpar? Vill hon inte möta några som helst blickar när hon bär på en hämtpizza? Och har hon nekat en kille hon följt med hem sex för att hans digitala ugnsklocka inte varit rättprogrammerad?
2023-11-15
Länk till avsnitt

#211 Har Krister Henriksson sträckt ryggen när han plockat upp tidningen Connoisseur från dörrmattan?

Säger skådespelaren Krister Henriksson fortfarande ?hispan? om det han fortfarande tror heter mentalsjukhus? Ömmar han för de fåraktiga idioter som vallfärdar till Wallandermuseet i Ystad snarare än till Guggenheimmuseet i Bilbao? Och har han känt sig hotad av en sexleksak?
2023-11-08
Länk till avsnitt

#210 Har Torkel Petersson halsat ur en spritflaska framför en gravsten?

Låser skådespelaren Torkel Petersson in sig in sin lägenhet och barrikaderar dörren för att skydda sig mot AI? Begrep han aldrig hur han skulle montera en tvådelad blockflöjt i lågstadiet? Och har han haft sex med en kvinna som amputerat en kroppsdel?
2023-11-01
Länk till avsnitt

#209 Har Dragomir Mrsic lyft upp en levande mus i svansen?

Vägrar skådespelaren och programledaren Dragomir Mrsic att bli Coopmedlem eftersom han inte vill finnas i några register? Anser han att det är fjolligt med rotfruktschips? Och har han bekostat fyra av varandra oberoende analblekningar?
2023-10-25
Länk till avsnitt

#208 Fikar Shima Niavarani fortfarande med de osynliga vänner hon lärde känna som barn?

Har skådespelaren och artisten Shima Niavarani svartvittrutigt golv i köket? Känner hon en frisör som klipper lik? Och minns hon exakt var hon befann sig första gången hon nåddes av grafen som visar att Leonardo DiCaprio alltid dumpar sina tjejer när de fyllt 25?
2023-10-18
Länk till avsnitt

#207 Äger Emma Knyckare en svart plaststekspade från Ikea som hon plockar kattbajs ur kattlådan med?

Har komikern och poddaren Emma Knyckare sjungit ?vem är du, vem är jag, levande charader? på tillkämpad finlandssvenska? Är hon Åhlénsmedlem? Och minns hon alla göteborgska tjackballar och hur de brukade slakna inuti henne?
2023-10-11
Länk till avsnitt

#206 Kollar Bingo Rimér på ?Babblarna? även utan barnen?

Har fotografen och influencern Bingo Rimér ett vagt minne av att Ulf Kristersson skakade hand med någon tant och att det inte blev bra? Är ?Top Gun: Maverick? den bästa film han sett? Och fick han sin sons fotbollslag att hålla en tyst minut när Hugh Hefner dött?
2023-10-04
Länk till avsnitt

#205 Får Bosse Anderssons toalettborste vila när hans fru är out of town?

Anser Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att man ändå ?måste ge? Hitler att han byggde Autobahn? Begrep han inte allt jidder om att smittspridningen nått en platå under pandemin eftersom en platå ju innehåller skaldjur? Och blir han alltid lite kåt när han åker taxi vid Medelhavet och ser på taxistereons display att det är radiokanalen Kiss FM som spelas?
2023-09-27
Länk till avsnitt

#204 Har ?Carbonaraparet? sett Brynolf & Ljung live?

Anser det så kallade ?Carbonaraparet? från ?Gift vid första ögonkastet?, Ida och Arvid Stark, att inte mycket är sannare än sägningen ?happiness is the best revenge?? Längtar de efter vintern så att de kan förenas i spaningen om hur jobbigt det måste vara för butikspersonal att höra samma jullåtar om och om igen? Och brukar de dirty talka från olika rum genom sina babyvakt-walkie talkies?
2023-09-20
Länk till avsnitt

#203 Fick Christopher Garplinds rullgardin stanna nere i dag också?

Har programledaren Christopher Garplind mött upp sin mamma på lördagslunch efter att han dygnat? Är han märkligt nog alltid på väg in i en tunnel när hans PT ringer? Och OM t-shirten ens åker av under sex så åker den väl av först när bakifrånposition har intagits och han därmed är utom partnerns synfält?
2023-09-11
Länk till avsnitt

#202 Brukar Nanne Grönvall kalla Gladys del Pilar för ?Gladdan??

Överanvänder artisten Nanne Grönvall den rosa emojiblomman när hon skickar sms? Böjer hon sig ofta över restaurangbordet och kör ner en samtyckeslös gaffel i sin mans mat? Och har hon blivit gravid i ett värdshus?


2023-05-24
Länk till avsnitt

#201 Har Johan Rabaeus lagt gruyère i en råttfälla?

Tror skådespelaren Johan Rabaeus att ?Masked singer? heter ?Mask singer?? Plockar han svamp med griptång? Och greppar han, när han tar febern i munnen, termometern med pek- och långfinger vilket får konsekvensen att det ser ut som att han röker febertermometern?


2023-05-17
Länk till avsnitt

#200 Inser Alex Schulman att han bidragit till spridningen av cringecancer när hans fans för undan ölen för att komma åt whiskyn?

Minns författaren Alex Schulman exakt var han befann sig när han nåddes av nyheten att Tom Hanks äntligen lämnat Sverige? Köpte han sig till förtur i passexpeditionskön under pandemin? Och har han anonymt mejlat Charlie Hebdo-gärningsmännen och tipsat om svenska tidningsredaktionen Kvartal?

2023-05-10
Länk till avsnitt

#199 Var Patrik Arves första ord ?morsan??

Har artisten Patrik Arve tagit valium framför ?Den stora älgvandringen?? Vill han begravas med sin BMX? Och tänker han alltid att Anna Books ?ABC? måste handla om hans hepatitorgel?


2023-05-03
Länk till avsnitt

#198 Har brandkåren hämtat Henrik Nyblom i ett träd?

Räcker det med att en frusen tjej säger ?burr? för att komikern Henrik Nyblom ska bli kär? Känner han sig hotad av killen som imiterade fågelläten i ?Nyhetsmorgon?? Och onanerade han i skolans materielrum?


2023-04-26
Länk till avsnitt

#197 Är Malin Persson Giolitos telefonsvar inspelat i bullrig krogmiljö?

Sitter författaren och juristen Malin Persson Giolito på hemligstämplad information om Putins eventuella cancer? Tänker hon att hon garanterat har syskon hon inte vet existerar? Och brukar hon rollspela änka och begravningsentreprenör med sin man?


2023-04-19
Länk till avsnitt

#196 Har Isabella Löwengrip fått solsting i närheten av Burj Khalifa?

Tycker entreprenören och influencern Isabella Löwengrip att Sanna Marins skinnjacka kan fara åt helvete? Förutsätter hon att tv-programmet ?Världens sämsta indier? åsyftar samtliga indier? Och har hon åtminstone periodvis entertainat tanken på att låta alla hon har sex med skriva på ett tystnadsavtal?


2023-04-12
Länk till avsnitt

#195 Har Edvin Ryding nyligen köpt en välplanerad etta i Vasastan?

Är skådespelaren Edvin Ryding bara en hårsmån från tonade brillor inomhus? Håller han på Djurgården? Och har hans agent gjort det mycket tydligt för honom att han måste ringa alla sina kompisar och förklara att han under inga omständigheter får bli ägd av Danny Saucedo just nu eftersom det inte skulle skicka rätt karriärmässiga signaler?


2023-04-05
Länk till avsnitt

#194 Drömmer Anna Mannheimer ofta att hon föder ett dött barn?

Har Anna Mannheimer fortfarande lite lock kvar i öronen från senaste gången hon flög? Funderar hon dagligen på varför det engelska ordet ?racoon? fått så stort genomslag? Och känner hon någon som känner någon som fått klamydia av någon i Augustifamiljen?


2023-03-29
Länk till avsnitt

#193 Finns det en knögglig karta nikotintuggummi i Micke Leijnegards jeansficka?

Fick programledaren Micke Leijnegard avslag från Skatteverket när han ville döpa sin son till Hagelbrakare? Håller han på vargen i sagan om Rödluvan? Och utför han petting för hårt i den mån han utför petting?


2023-03-22
Länk till avsnitt

#192 Söp Molly Hammar sig igenom pandemin på smockfulla hemmafester med fotoförbud?

Ringer artisten Molly Hammar även kundtjänstsamtal på FaceTime? Känner hon sig som en väldigt jordnära kändis när hon och hennes kändisvänner glider raka vägen från Ellegalan till McDonald?s för att äta cheeseburgare i Ellegalanoutfits? Och har Zac Efron onanerats till?


2023-03-15
Länk till avsnitt

#191 Tror Johan Pehrson att dirigenten inte behövs?

Är det tryggaste partiledaren Johan Pehrson vet när det vankas avec på exempelvis en bröllopsfest och männen då väljer whisky medan kvinnorna väljer Baileys? Har han skadat sig tämligen allvarligt när han gått fram till en fyrverkeripjäs som dittills inte exploderat? Och blev han lite besviken första gången han såg en bild på epadunkstjärnan Fröken Snusk ? av artistnamnet att döma hade han hoppats bli kåtare?
2023-03-08
Länk till avsnitt

#190 Tänker Dregen snuskiga tankar när tre körsbär snurrar fram på en enarmad bandit?

Har artisten Dregen brutit sig in i en Röda Korset-container i jakt på scenkläder? Gör han korstecknet när han firar ett mål i strandfotboll? Och blir han alltid rastlös när han besöker en släktings gravsten och landar ganska snabbt i en känsla av ?ja, nu kan man väl det här??
2023-03-01
Länk till avsnitt

#189 Står det en balansbräda i Magdalena Anderssons garderob?

Älskar partiledaren Magdalena Andersson att ta ordet ?farmacia? i sin mun när hon är i Spanien? Är hon beredd att vända på varje sten för att hålla Runar inlåst? Och lämnade hon medvetet kvar en bajsrest på toalettporslinet i Sagerska åt Ulf Kristersson eftersom hon ansåg att en sådan chans att fullt ut bejaka talesättet ?skit ska skit ha? får man bara en gång i livet?
2023-02-22
Länk till avsnitt

#188 Har Erik Haag hållit en gethand medan geten dragit sitt sista andetag?

Har programledaren Erik Haag aldrig sagt "oh my god"? Går han igenom en yrkesmässig livskris där han undrar om folk liksom historieförätit sig på honom som tv-profil? Och känner han sig lite som en timmerman när han under brinnande samlag skyfflar runt sin kvinna för att gå från missionären till bakifrånsex?
2023-02-13
Länk till avsnitt

#187 Har Gusten Dahlin varit dyngrak vid förintelsemonumentet i Berlin?

Var fotbollspoddaren och programledaren Gusten Dahlins sexdebut också hans tjatsexdebut? Refererar han till sin private banker som sin "PB"? Och vill han ge all makt åt ?Entourage?-karaktären Ari Gold, vår befriare?
2022-12-21
Länk till avsnitt

#186 Består halva Daniela Rathanas kamerarulle av krogtoaselfies?

Tycker artisten Daniela Rathana att det är äckligt när sprillans nyblivna pappor tar av sig i bar överkropp och bäddar ner sig i BB-sängen med bebisen? Har hon stoppat sedlar innanför strippande tjejers troslinningar? Och fick hon inget betalt när hon gästade Håkan Hellström på Ullevi eftersom Håkans folk sålde in det till henne som en ?unik karriärmöjlighet??
2022-12-14
Länk till avsnitt

#185 Börjar Ola Söderholm stamma när ett butiksbiträde genom provrumsdraperiet frågar om han har alla storlekar han behöver?

Minns komikern och poddaren Ola Söderholm exakt var han befann sig när han hörde att Pluto fråntagits sin planetstatus? Är han jordnötsallergiker? Och kan inget ? trots att situationen är ganska grundpinsam för de allra flesta ? mäta sig med den världsrekordpinsamma stämning som infann sig i det söderholmska familjehemmet när han kollade på Hollywoodfilm med sina föräldrar och det plötsligt uppstod en sexscen?
2022-12-07
Länk till avsnitt

#184 Är det viktigt för Ruben Östlund att knappt veta vem Tareq Taylor är?

Vill regissören Ruben Östlund INTE ha sitt namn på en spårvagn eftersom han då skulle bli en del av det han anser vara "det otänkande Göteborg"? Kan han inte låta bli att notera att han börjat avfärda alla ljumma recensioner han får i Sverige som avundsjuka? Och blir han när han porrsurfar så fascinerad av beslutsfattandet och händelsekedjan som tar honom från ett klipp till ett annat att ståndet fullständigt mojnar och han sätter sig och börjar skriva sociologiska analyser av människans sexualitet i stället?

2022-11-30
Länk till avsnitt

#183 Tror Anders Svensson att Basshunter sjunger om en båt?

Håller fotbollslegendaren Anders Svensson alltid upp telefonen mot himlen när han får dålig mottagning? Har han ätit hamburgare på Hard Rock Cafe vid Times Square i New York? Och är han övertygad om att när tjejer hemmafestar tillsammans så slutar det i åtminstone 80 procent av fallen med att de har kuddkrig i underkläderna?
2022-11-23
Länk till avsnitt

#182 Har Brita Zackaris vatten gått på ett väldigt övertydligt och bondmorigt vis?

Lajkar medieprofilen Brita Zackari alla Britney Spears märkliga nakenbilder på Instagram utan att egentligen förstå varför? Säger hon alltid att hon ?håller på straffar? om hon ser en slutspelsmästerskapsmatch där Sverige inte medverkar? Och dog en av hennes första pojkvänner senare i en GHB-överdos?
2022-11-16
Länk till avsnitt

#181 Tycker Nooshi Dadgostar det är småborgerligt att vid en middagsbjudning gratinera och servera potatisgratäng i små individuella formar?

Har partiledaren Nooshi Dadgostar inte gått över till lightläsk utan idkar en nolltolerans mot zero-produkter? Är soppnazisten i ?Seinfeld? den enda nazist hon erkänner? Och brukade hon i tonåren straffknulla MUF:are och med läppstift skriva ?krossa kapitalismen? på badrumsspegeln innan hon smög hem tidigt på morgonen?
2022-11-09
Länk till avsnitt

#180 Äter Ernst Billgren Aladdinchoklad med sked?

Blev konstnären Ernst Billgrens mössa ofta snodd och kastad mellan olika klasskompisar på skolgården? Tycker han att turkost havsvatten är oerhört banalt? Och googlar han ibland bara ordet ?idéhistoria? och tokonanerar när han i realtid ser artikelträffarna radas upp framför honom? 


2022-11-02
Länk till avsnitt

#179 Tycker Steffo Törnquist att sängarna är lite dåliga på Tidö slott?

Skulle programledaren Steffo Törnquist kunna resa långt för att se vapnet som dödade Usama bin Laden? Hatar han Triss-segmentet i ?Nyhetsmorgon? eftersom det saboterar allt det hårda och målmedvetna arbete han lagt ner för att aldrig någonsin behöva beblanda sig med verklighetens folk? Och har han blivit avsugen på Capri?
2022-10-26
Länk till avsnitt

#178 Har Hedda Stiernstedt aldrig fått en kritisk fråga från QX?

Förstod skådespelaren Hedda Stiernstedt redan allra första gången hon åt burrata att det var en rätt hon skulle komma att prata mycket om de närmaste åren? Älskar hon att kalla sin kille för ?baby?? Och har hon, i takt med att kändisskapet tilltagit i styrka, blivit alltmer paranoid inför situationen där hon ringer kundtjänst och möts av en automatiserad röst som säger att samtalet kan komma att spelas in i utbildningssyfte?
2022-10-19
Länk till avsnitt

#177 Handlade Marcus Berggrens utvecklingssamtal till 99 procent om koncentrationssvårigheter?

Är komikern Marcus Berggrens ?hemlös hipster?-stil bara en uttänkt strategi som ska ta fokus från det faktum att han egentligen har ganska gott utseendesjälvförtroende? Tror Claes Malmberg att han heter Mats? Och får han sällan en ?ren? skinkträff när han ger sig i kast med spanking vilket gör att själva klatschet uteblir till förmån för en dämpad köttpuka?
2022-10-12
Länk till avsnitt

#176 Har Katia Mosally en ?GRL PWR?-tatuering?

Grät ?Idol?-jurymedlemmen Katia Mosally av lycka när hon fick sin verified-plupp på Instagram? Känner hon sig som en kvinna mitt i karriären när hon sitter på Arlanda med en spicy tuna sandwich från Joe & The Juice i handen? Och är hennes catch phrase i sängen ett mycket inlevelsefullt och liksom småskrattande ?FUCK YEAH??
2022-10-05
Länk till avsnitt

#175 Har Tony Irving stått utanför en lägenhetsport med en nalle i handen?

Anser ?Let?s dance?-profilen Tony Irving att gud, på den första dagen, skapade apelsinchoklad? Sitter han hemma iklädd svart polo och klappar en vit katt som är så avslappnad och utkavlad i hans knä att den ser död ut? Och rollspelar han med glädje ?naughty Santa? varje julafton?
2022-09-28
Länk till avsnitt

#174 Säger Ulf Brunnberg ?jappsare? om japaner?

Har skådespelaren Ulf Brunnberg sträckt baksidan av låret när han jagat graffitimålande ungdomar? Drömmer han inte om nätterna? Och förfogar han över ett svindyrt larmsystem med tillhörande övervakningskameror där kamera 5 är vinklad på ett sådant sätt att han även får en glimt av den del av granntomten där grannens tonårsdotter ibland ligger och solar topless?


2022-09-21
Länk till avsnitt

#173 Har Niklas Strömstedt placerat en Noblesse på en utsträckt kvinnotunga?

Känner artisten Niklas Strömstedt sig som en duktig medelålders vit man när han älskar filmen ?Call me by your name?? Ljuger han om att han var i Thailand under tsunamin? Och sitter han på information som skulle kunna kortsluta halva VM 1994-truppens äktenskap?
2022-09-14
Länk till avsnitt

#172 Har Plura steriliserat sig på en brits utanför Teatergrillen?

Önskar artisten Plura Jonsson att han kunde tacka nej till kokain med samma indignerade lätthet som han tackar nej till ?Biggest loser VIP?? Har han aldrig varit inne på Eldkvarns hemsida? Och dricker han sammantaget ett halvt glas vatten i veckan vilket ger färgen på hans urin en väldigt hög och Bravojuiceprunkande opacitet?
2022-05-25
Länk till avsnitt

#171 Har Carolina Gynning gått troslös i en kyrka nära Medelhavet?

Är medieprofilen och konstnären Carolina Gynnings jurist vältränad? Testade hon att föda ett av sina barn utan bedövning? Och tänker hon verkligen inte låta sakerna som kommit fram om Hugh Hefner förstöra hennes goda minnen av Playboy Mansion?
2022-05-18
Länk till avsnitt

#170 Skriker Marianne Mörck ?ring polisen? i sömnen?

Och har män rent historiskt uppvisat en tendens att vilja utsätta henne för ?motorbåten?, det vill säga att huvudet förs ner mellan brösten och ett slags salivigt och barnsligt brummande tar vid?
2022-05-11
Länk till avsnitt

#169 Har Dogge Doggelito nyligen bett att få skriva ut något på en kompis skrivare?

Har artisten och medieprofilen Dogge Doggelito förfalskat ett grönt kort för att kunna delta i kändisgolf? Får han papegojor att säga obscena saker? Och skickar han varje dag ett mejl till de andra i Latin Kings där det står ?Återförening???? i ämnesraden och bara ?Skickat från min iPhone? inne i själva mejlet?
2022-05-04
Länk till avsnitt

#168 Förvarar Claes Malmberg sin deklaration i handskfacket?

Sover komikern och skådespelaren Claes Malmberg med händerna knäppta över magen? Vet han inte om han har en egen officiell hemsida? Och har han blivit jagad ur socknen av män som ville rulla honom i tjära och fjädrar efter att han legat med en gift kvinna under ett turnéstopp i Munkfors?
2022-04-27
Länk till avsnitt

#167 Donerar Eva Röse pengar till forskningen kring manliga p-piller?

Är det med stor sorg skådespelaren Eva Röse tvingats konstatera att vi inte pratar lika mycket om hummus längre? Har hon proaktivt mejlat Guldbaggegalan och bifogat den egna pressbild hon vill ska användas i ?in memoriam?-kollaget? Och refererar hon mer ofta än inte till manliga ryggar som ?klösbrädor??
2022-04-20
Länk till avsnitt

#166 Blir Daniel Nannskog glad om en östeuropeisk kvinna heter Svetlana?

Är det viktigt för fotbollsexperten Daniel Nannskog att vara en person som hånar folk som beställer köttet well done? Får han energi av att missa en rondellutfart eftersom det innebär ett extra varv i rondellen? Och har han donerat rikligt till olika spermabanker eftersom tanken på att olika kvinnor går runt och är befruktade av honom gör att han sover extra gott om natten?
2022-04-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.