Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

When We Were Kings

When We Were Kings

Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar såväl inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

whenwewerekings.libsyn.com/website

Avsnitt

3. FC Barcelona 03/04

Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien. Denna vecka: FC Barcelona 03/04.

2019-11-05
Länk till avsnitt

2. AIK 2LAX9

Ingen annan allsvensk säsong har haft en lika dramatisk avslutning - och knappt någon annan allsvensk säsong har burit på samma vägvisande kraft. 2009 öppnade AIK:s brokiga rövarband nya dörrar för fotbollens Sverige.

2019-10-29
Länk till avsnitt

1. Chelsea 03/04

Fotbollen tog klivet in i hyperkapitalismen säsongen 2003/04. Med Roman Abramovitj som ny ägare blev Chelsea den första klubben att ta klivet ut i oligarkernas och shejkernas värld. Fotbollen har sedan aldrig hittat en väg tillbaka.

2019-10-22
Länk till avsnitt

Premiär onsdagen den 23 oktober

?When We Were Kings? är en podd om fotbollsklubbar som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien.

I podden kommer Erik Niva tillsammans med Håkan Andreasson att fokusera på ikoniska milstolpar inom fotbollen. Men för att förstå vad som hände på planen får lyssnarna även en insyn i den kulturella, politiska och ekonomiska verklighet som klubben verkade i.

2019-10-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.