Sveriges 100 mest populära podcasts

RIX MorronZoo

RIX MorronZoo

Det bästa från Roger, Laila och RIX MorronZoo. Lyssna på showen i efterhand. Du får också klipp från morgonen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

17 maj - Markoolios mystiska mejl

Vår MorronZoo-kompis Markoolio är med oss på länk från Sverige och imorse skickade han en märklig fil till Rogers mejlkorg. Laila läser upp en SMS-konversation som har väckt stor uppmärksamhet och Roger redovisar sin bikini-utmaning som han fick utdelad till sig tidigare i veckan!
2024-05-17
Länk till avsnitt

16 maj - Dummaste frågan du någonsin fått

Vi fortsätter vårt äventyr vid medelhavet - RIX MorronZoo sänder live från Rhodos! I Familjerådet pågår det en het diskussion kring semesterregler. Vi har en Taylor Swift-tävling med fina priser i potten och vi går även igenom ett par riktigt dumma frågor!
2024-05-16
Länk till avsnitt

15 maj - Laila hoppar i säng med Benjamin Ingrosso

Vår superstjärna Benjamin Ingrosso är med oss och den här gången får han svara på några intima frågor... Sara bjuder på ett snygg-tips som många världsstjärnor använder sig av, och vi hade även med oss Arne som har skrivit Sveriges mest kända (och roligaste) Blocket-annons!
2024-05-15
Länk till avsnitt

14 maj - Vad är Tutti Frutti egentligen?

Peter Jihde lyser med din närvaro denna morgon och Laila ger en uppdatering kring sin rump-olycka! I Familjerådet ställer vi även frågan ?När tryter ditt tålamod??.
2024-05-14
Länk till avsnitt

13 maj - Vi sänder från Rhodos!

Denna morgon sänder vi från poolkanten hela vägen från Rhodos. Roger bjuder på ännu ett fantastiskt drinktips och Laila hoppar in i poolen och imponerar med ett akrobatiskt pooltrick. Sen hjälper vi också en lyssnare som befinner sig i ett riktigt jobbigt läge!
2024-05-13
Länk till avsnitt

10 maj - Rogers knull-resa i Pattaya

Imorse fick vi äran att testa Rogers brölloppsmiddag och Laila hade några intressanta ord om maten. Marko är i vanlig ordning med oss i studion, denna gång har han med sig två uppdrag till Laila och Roger och självklart går vi igenom veckans höjdpunkter i "Rogers topp 3"!
2024-05-10
Länk till avsnitt

8 maj - Eah Jé bjuder på en otrolig cover

Grammisnominerade artisten Eah Jé har tolkat Kents stora hit "Utan dina andetag" och självklart bjuder han på livemusik i studion. I Familjerådet undrar vi vad du inte har som alla andra verkar tävlingen RIX FM VIP rullar vidare!
2024-05-08
Länk till avsnitt

7 maj - Per Gessles intressanta möte med Laila

Imorse hade vi med oss den levande legendaren Per Gessle. Per berättar om sina spännande framtidsplaner och får även delta i ett roligt outroquiz!
2024-05-07
Länk till avsnitt

6 maj - Ulf Ekbergs dyraste köp

Ulf Ekberg från Ace Of Base är med oss i studion och berättar om sin nya dokumentär som äntligen finns ute på Viaplay och den otroliga karriären han har gjort under sina år!
2024-05-06
Länk till avsnitt

3 maj - Benjamin Ingrosso testar Polsk Tinder

Benjamin Ingrosso är med oss i studion och firar sitt nya musiksläpp och självklart blir han utsatt för det stora rockstjärnetestet. Marko tävlar ut två biljetter till Benjamins stora turneavslutning och vi avslutar dagen med veckans höjdpunkter i "Roger topp 3".
2024-05-03
Länk till avsnitt

2 maj - Adam Pålsson jobbigaste Blackout

Härliga Adam Pålsson är på besök där han berättar om ett stort jobberbjudande han var tvungen att tacka nej till och självklart pratar vi om hans medverkan i den nya actionkomedi-serien som har premiär imorgon! I Familjerådet blir Roger eventuellt lite osams med våra lyssnare och RIX FM VIP tävlingen rullar vidare.
2024-05-02
Länk till avsnitt

30 april - Sexy Laila och Sassy Sara

Roger bjuder på tre somriga tips i programpunkten "Bögen i köket" som fick toppbetyg av hela MorronZoo-gänget. Vi hjälper även en lyssnare som har skickat in ett mejl om ett kärleksdilemma!
2024-04-30
Länk till avsnitt

29 april - Åk till Berlin som VIP-gäst!

Vi sjunger in våren genom att ställa frågan "Vad vill du kasta på brasan?" i Familjerådet. Vi tävlar ut biljetter till Dua Lipas konsert i Berlin och Peter Settman är med oss i studion och bjuder i vanlig ordning på en hel del skratt och galenskaper!
2024-04-29
Länk till avsnitt

26 april - Sveriges kåtaste stad?

Cecilia och Gabriella är på besök och har med sig en unik äldredräkt hela vägen från Örkelljunga som ska förvandla Marko till en mycket äldre person med nedsatta fysiska funktioner. Självklart går vi igenom veckans höjdpunkter i programpunkten "Roger Topp 3"!
2024-04-26
Länk till avsnitt

25 april - Rogers nya sexgunga

Sara brinner av på en grupp människor och Laila delar med sig av en stor nyhet som innebär en stor livsförändring. Idag är det även lekens dag och det firar med tre nya spännande lekar och vi sjunger också en sång till alla killar med pollenallergi!
2024-04-25
Länk till avsnitt

24 april - Per Anderssons mäktiga överraskning till Roger

Roger fyller och år och självklart är denna morgon fullspäckad med överraskningar. Vi har även legenden Per Andersson hos oss som har med sig en verbal present till Roger och Per förvandlas också till Chat-GBG där han svarar på lyssarnas frågor!
2024-04-24
Länk till avsnitt

23 april - Norlie & KKV bjuder på livemusik

Hela MorronZoo-gänget blir bortskämda av superduon Norlie & KKV som bjuder på livemusik i studion. FIX FM tävlingen rullar vidare där vår kära lyssnare som är ensamstående med åtta barn kammar hem storvinsten denna morgon och i Familjerådet pratar vi om mom-shaming.
2024-04-23
Länk till avsnitt

22 april - Lailas prova på period i ett forensics-labb

Vi kickar igång måndagen med att ha med Anders Bagge med oss i studion som dessutom har lyckats slå ett världsrekord. Roger har med sig en lista med tre spännande nyheter och vi firar även att Glenn har namnsdag med att bjuda på fräcka göteborgsvitsar hela morgonen!
2024-04-22
Länk till avsnitt

19 april - På jakt efter Sveriges största Swifte

Markoolio är tillbaka och blir utmanad i en kokckduell av årets vinnare från Sveriges Mästerkock. Världsartisten Taylor Swift släpper också ett nytt album och självklart har vi styrt upp en tävling mellan två Taylor Swift fans!
2024-04-19
Länk till avsnitt

18 april - Dilemmat om den tjocka kompisen

Roger tar plats i köket igen och bjuder på tre olika matrelaterade hacks under programpunkten "Bögen i köket" och i Familjerådet pratar vi om "lånet jag aldrig glömmer..."
2024-04-18
Länk till avsnitt

17 april - Carolina Gynnings hemliga ansiktsfilter

Programpunkten den gemensamma nämnaren är tillbaka och idag är det den internationella uniform-dagen och därför undersöker vi vad våra lyssnare har för favorituniform!
2024-04-17
Länk till avsnitt

16 april - Villa Brunöga

Vi har Sissela Kyle på besök i studion! Dessutom försöker vi ge ett namn till Rogers nya hus.
2024-04-16
Länk till avsnitt

15 april - Mischa Billings totalsågning

Imorse passade vi på att köra radioversionen av Sveriges Mästerkock där TV-stjärnan Mischa Billing fick bedöma Laila, Roger och Robins matlådor. Mischas välvalda ord var hårda men minst sagt ärliga!
2024-04-15
Länk till avsnitt

12 april - Sexsnack med Camilla Läckberg

Vi sänder från Åre även denna morgon och imorse hade vi världspremiär för vår nya programpunkt ?I säng med Laila Bagge? där Laila tar pulsen på Camilla Läckberg. Marko är självklart med oss, denna gång är han med på länk från Stockholm och vi avslöjar ännu en stad som RIX FM festival kommer till i sommar.
2024-04-12
Länk till avsnitt

11 april - Vi är live från Åre!!

Hela MorronZoo-gänget på plats i Åre och sänder live! Imorse gästades vi av supertjärnan Christopher som bjöd på livemusik. Äntligen avslöjar vi vem Saras hemliga pojkvän är, som vi har kallat för den ?främmande mannen?. Vi hade även två lyssnare med oss som delade med sig av sin gemensamma livsförändring tack vare MorronZoo!
2024-04-11
Länk till avsnitt

10 april - Laila bjuder på en smaskig överraskning

I Familjerådet ställer vi frågan "Vad konsumerar du orlimligt mycket av?" där det dyker upp väldigt ovanliga och spännande saker som tydligen våra lyssnare överkonsumerar. Och självklart laddar vi inför vår Åre-resa!
2024-04-10
Länk till avsnitt

9 april - Rogers fascinerande upptäckt om människors sexualdrift

Laila berättar om ett oroväckande sms hon fick från sin son som är i Thailand. Vi får även ta del av några tecken som tyder på att världen håller på att gå åt helvete. Roger delar också med sig av några köksrelaterade tips i programpunkten "bögen i köket"!
2024-04-09
Länk till avsnitt

8 april - Yngre eller äldre än Anders Lundin?

Anders Lundin är på besök denna morgon och delar med sig av två viktiga historiska ögonblick som folk generellt inte känner till och självklart leker vi leken "yngre eller ändre" än Anders Lundin. I Familjerådet ställer vi även frågan "När väntade du lite för länge på något" där Sara berättar om en olycka som orsakade stora konsekvenser!
2024-04-08
Länk till avsnitt

5 april - Lailas erfarenhet kring äldre ouppfostrade män

Marko är självklart med oss i studion även denna fredag och imorse berättade han om sina ofrivilliga relationer till främmande kvinnor. Vi går även igenom veckans höjdpunkter i "Roger topp 3"!
2024-04-05
Länk till avsnitt

4 april - Laila och Rogers allvarliga beroende

Robin berättar om en unik teknik som djurskötare i Virgina använder för att ta hand om rävar. Laila och Roger har ett gemensamt beroende som håller på att gå över stryr och vår tävling "i vår händer det" forsätter rulla på där man har chansen att vinna 10.000kr till det där bygg-projektet som aldrig blir av.
2024-04-04
Länk till avsnitt

3 april - Robert Gustafsson slår nytt rekord i studion

Fantastiska Robert Gustavsson besöker oss denna morgon och bjuder i vanlig ordning på massa skratt och får även tävla mot Laila i leken "svara fel". Roger har även med sig en spännande lista relaterat till ens kompiskrets!
2024-04-03
Länk till avsnitt

2 april - Peter Settman valde att vara oskuld till sin 37-årsdag

Peter Settman har precis kommit hem från sin resa i Shanghai och berättar om en extraordinär middagsupplevelse. Vi har även preimär för en ny programpunkt "Min sanning". Laila berättar även om gången hon råkar skicka ett snuskigt sms till helt fel person!
2024-04-02
Länk till avsnitt

28 mars - Markos AI-låt och Johan Rheborg

Vi firar skärtorsdag med vår MorronZoo-kompis Markoolio som aldrig mer behöver jobba - nu tar AI över och skapar nya hits! Dessutom hälsar Johan Rheborg på - ständigt aktuell förstås, men extra mycket just nu i den nya säsongen av Morran och Tobias. Han avslöjade också vad hans lite märkliga Instagram-namn egentligen betyder...
2024-03-28
Länk till avsnitt

27 mars - Sanningen om Robin kommer äntligen fram

Roger och Laila hjälper en lyssnare med hjälp av en låt, vi tävlar ut godis hela morgonen och äntligen får vi veta den stora sanningen om Robin!
2024-03-27
Länk till avsnitt

26 mars - Roger bjuder på revolutionerande tips!

I Familjerådet enas vi om att införa nya åldersgränser, Roger kliver in i köket igen och bjuder på några köks-tips och vi rider även på countryvågen genom att spela upp några fantastiska countrycovers!
2024-03-26
Länk till avsnitt

25 mars - Molly Sandén tittar förbi studion

Vi firar våffeldagen genom att Laila bjuder på ett nytt sätt att äta våfflor på! Molly Sandén är även med oss där vi bland annat leker en lek med henne. Nu har man också chansen att vinna biljetter till Benjamin Ingrossos konsert, vi avslöjar första ledtråden!
2024-03-25
Länk till avsnitt

22 mars - Laila lyckas med det omöjliga

Denna fredag är minst sagt fullspäckad med massa roligheter där vi bland annat testar en ny Tysk program-idé, resultatet chockar hela MorronZoo-gänget! Darin kliver in i studion och berättar om kärlekshistorian bakom sina nya låt och sjävklart går vi igenom veckans höjdpunkter!
2024-03-22
Länk till avsnitt

21 mars - Trehundra tusen kondomer delas ut

Vår MorronZoo-kompis Måns Möller kikar förbi och har med sig en otrolig lista som vi kallar "World Wike Topp". Sara berättar om en sjuk grej som finns i USA och Robin har med sig en oväntad överraskning till hela gänget!
2024-03-21
Länk till avsnitt

20 mars - Hur det egentligen är att jobba med Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw hälsar på i studion och får självklart genomgå ett Engelskt medborgarskaps-test genom att svara på några avgörande frågor. Vi tar även reda på sanningen om Måns genom att prata med några av hans kollegor!
2024-03-20
Länk till avsnitt

19 mars - En grillad kyckling hittad i toaletten

Denna morgon är full av överraskningar! Robin fyller år och blir självklart firad och Roger blir tvingad att skriva under ett kontrakt för ett eventuellt namnbyte. Vi kör även Lailas ordjakt under hela morgonen där det delas ut flera 10-tusingar!
2024-03-19
Länk till avsnitt

18 mars - Sexigt med pistol i den nedre regionen?

Idag delar vi med oss utav historier som handlar om ragg vi aldrig glömmer varav en av våra lyssnare har mejlat in ett ekivokt mail som Roger läser upp! Richie Puzz glider även in i studion och betygsätter några unika namn!
2024-03-18
Länk till avsnitt

15 mars - Lailas övervakningskameror smygfilmar

Vi firar den internationella sömndagen genom att ringa upp en av finalisterna i sjusovar-SM som avgörs nu på söndag. Marko har med sig en musikalisk överasskning denna morgon och vi avslutar fredagen med att gå igenom veckans höjdpunkter i programpunkten "Roger topp 3".
2024-03-15
Länk till avsnitt

14 mars - Han var för snygg för sitt jobb

Underbara Olivia kikar förbi denna morgon och har även denna gång med sig ett gäng spännande funderingar kring omvärlden och ännu en lyssnare lyckas vinna ett gäng nya sommardäck i vår tävling "Dubba hiten".
2024-03-14
Länk till avsnitt

13 mars - Roger har slagit ett nytt världsrekord

Laila har blivit drabbad av en fruktansvärd händelse som hon delar med sig av och i Familjerådet uppstår det en hel del heta diskussioner kring frågan "vart går gränsen för otrohet?".
2024-03-13
Länk till avsnitt

12 mars - Hur mycket kan Carina Bergfeldt om USA egentligen?

Carina Bergfeldt berättar om sin chockartade upptäckt i USA. Sara är djupt besviken på sina grannar och i Familjerådet ställer vi frågan "Du vet att det är något fel på vänskapen när..."
2024-03-12
Länk till avsnitt

11 mars - Peter Settman betalar böter till en lyssnare

Vår kära MorronZoo-kompis Peter Settman är med oss i studion idag och får chansen att leda några nya TV-program. I Familjerådet går vi även igenom några saker som är absolut det tråkigaste vi vet!
2024-03-11
Länk till avsnitt

8 mars - Marko ställer upp för en lyssnare

Vår stora karibien tävling avslutas och självklart firar vi den internationella kvinnodagen. En besviken och ensam lyssnare har även mejlat in till oss varav Marko bestämmer sig för att kliva in och finnas där genom att bjuda på en musikalisk överraskning!
2024-03-08
Länk till avsnitt

7 mars - Vi tar tempen på Carina Berg

Imorse kollade vi läget med programledaren Carina Berg inför mello-finalen som är nu på lördag. Karibien tävlingen rullar vidare och på fredag är det äntligen final. Sedan får vi spontanbesök av Smash Into Pieces!
2024-03-07
Länk till avsnitt

6 mars - Filip Hammar hälsar på

Filip Hammar är på besök denna morgon och självklart utsätter vi honom för leken "bra eller anus" där han får ta ställning till massa saker! Vi har även en spännande instagram -fråga "Om du fick vara en fluga på vilken vägg som helst i världshistorien, vilken skulle du välja?
2024-03-06
Länk till avsnitt

5 mars - Den stora kärlekskrisen

Mello-finalisterna Marcus & Martinus är med oss i studion denna morgon och hjälper dessutom till med att hålla i en Norsk musik-quiz och i Familjerådet delar vi med oss utav välvalda ord som vi hade sagt till mitt 18-åriga jag!
2024-03-05
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.