Sveriges mest populära poddar

Vegopodden

Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten.

78 avsnitt • Längd: 40 min • Månadsvis

Om podden

Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

The podcast Vegopodden is created by Vegopodden. The podcast and the artwork on this page are embedded on this page using the public podcast feed (RSS).

Avsnitt

73. Så fikar du rättvist och förbättrar både odlare och anställdas arbetsvillkor

15 oktober 2021 | 52 min
Read More

73. Varför äter vi vissa djur men inte andra?

2 september 2021 | 54 min
Read More

72. Svenskt protein, spannmål och alger - framtidens mat!

30 juni 2021 | 45 min
Read More

71. Atilla Yoldas om machokultur och män vs. vegomat

18 juni 2021 | 54 min
Read More

70. Joakim från Smiling om blood cashews vs. reko cashewnötter

10 juni 2021 | 50 min
Read More

69. Veganska godsaker med Frida Svanberg

3 juni 2021 | 34 min
Read More

68. Elitbergslöparna Lina och Sanna

27 maj 2021 | 37 min
Read More

67. Renée Voltaire om favoritmaten, matkärlek, kreativitet, smaker och annat inspirerande

14 maj 2021 | 52 min
Read More

66. Louise Carlsson från WWF om det akuta läget för världens vilda kattdjur

6 maj 2021 | 34 min
Read More

65. Cristian Quinteros Soto om kroppsaktivism, maskulinitet och naturism

30 april 2021 | 47 min
Read More

64. Aman om indisk vegetarisk matlagning - i Indien och Sverige (engelska)

22 april 2021 | 56 min
Read More

64. Lina Wallentinson bakar med grönsaker

31 mars 2021 | 35 min
Read More

63. Julia Tuvesson om dåtidens mat, framtidens mat, vegomat och plåtmat

18 mars 2021 | 52 min
Read More

62. Hanna Olvenmark om att äta ute

9 mars 2021 | 42 min
Read More

61. Amir aka. Schysst käk om varför de satsar på veganska produkter och hur han ser på framtiden

3 mars 2021 | 42 min
Read More

61. Alice Knap från Huj om att starta upp och driva ett veganskt livsmedelsföretag

24 februari 2021 | 50 min
Read More

60. Open New Doors Bahnhof om Sveriges godaste semla och att driva café

15 februari 2021 | 41 min
Read More

59. Gustav aka. Jävligt gott om machomän och vego, mat som identitet, framtiden för vego mm.

10 februari 2021 | 53 min
Read More

58. Karolina Tegelaar om vegansk bakning

4 februari 2021 | 43 min
Read More

57. Carolina von Rosen från Get Raw revolutionerar den svenska fikan

20 december 2020 | 31 min
Read More
00:00 -00:00