78 avsnitt • Längd: 40 min • Månadsvis
Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
The podcast Vegopodden is created by Vegopodden. The podcast and the artwork on this page are embedded on this page using the public podcast feed (RSS).
Jag träffar Faitrade Sveriges generalsekreterare Hewan Temesgen. Vi pratar om Fairtrades arbete med att förbättra odlare och anställdas arbetsvillkor och garantera en tryggare försörjning.
Vi pratar även om den mörka baksidan på varor som vi svenskar konsumerar så gott som varje dag. Bananer, kaffe, te och kakao.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jag träffar aktivisten Martin Smedjeback som jobbar hel tid för djuren. Han förespråkar ickevåldsmetoder, räddar djur från bland annat slakterier och föreläser om varför vi väljer att äta vissa djur men inte andra.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jag träffar Frida Svanberg som driver bloggen och instakontot Fridas vegobak, samt är aktuell med boken Veganska godsaker.
Vi pratar om hur bakandet blev räddningen för henne när hon var som sjukast. Vi pratar favoritbakverk, självklart om nya boken, smarta tips för att baka veganskt och annat roligt.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jag träffar Lina och Sanna El Kott Helander som är aktuella med sin kokbok Ät färg, spring berg. De är elitbergslöpare och tävlar i skyrunning men även skidalpinism också Adventure Racing. Vi pratar träning, utmaningar, motgångar, äta växtbaserat och annat peppande.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Ibrahim Idrees som driver Malmös första hummusbar - Hummusson. Vi pratar om hans liv som bankman i Syrian och Qatar och varför han flyttade till Sverige. Hur han här sökte närmare 2000 jobb men inte ens fick komma på intervju. Och hur hans glädje för mat och hummus fick honom att våga starta sin egen restaurang som nu skapar köer av hummussugna.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar kokboksförfattaren och tv-kocken Jessica Frej, aktuell med boken Jessicas Vegomiddagar - hur lätt som helst. Vi pratar om framgångar, vägen mot veganism, matglädje och cravings. Vi får även tips på hur man lagar galet enkel vegomat, Jessicas väg mot veganism och om att hitta balans i livet.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi pratar med Therese Elgquist om hennes nya bok The New Green Protein. Vilka är de 20 bästa gröna proteinkällorna? Hur mycket protein behöver du få i dig för att må bra? Och hur lagar du växtbaserade rätter som både är goda, spännande och innehåller alla näringsämnen?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Så lagar du billig, klimatsmart och hälsosam mat för under 10 kr! Vi träffar Hanna Olvenmark som ligger bakom bloggen Portionen under tian och som även är aktuell med kokboken med samma namn. Vi får supermånga bra tips på hur du kan minska dina matkostnader och pratar även matsvinn, billig matlyx, äta ute i naturen mm.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Lina Wallentinson, aktuell med boken "Baka med bönor". Varför är kombon bröd och baljväxter så genialisk? Hur trollar du in bönor och linser i allt från ljusa bröd och mörka bröd till småkakor och desserter?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Sebastian Schauermann, grundare till den veganska snabbmatskedjan Taku-Taku och aktuell med den nya kokboken Vegansk snabbmat. Hur maximerar man egentligen smakerna och lyfter det växtbaserade köket ännu en nivå?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vegopodden träffar Christina Heger på Bröd & kvarn, aktuell med boken "Fullkorn". Vi pratar fördelarna med fullkornsmjöl, kultursorter på frammarsch, hur mjölet har förändrats de senaste 100 åren, surdegsbröd och att mala sitt eget mjöl.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Joceline Lu från familjeföretaget YiPin som tillverkar tofu i flera olika varianter. Vad är tofu? Hur gör man den? Hur bra är svenskar på att tillaga och äta tofu?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Julia Tuvesson driver den populära bloggen och instagramkontot "Tuvessonskan". Hon tog hem Allt om Mats pris för bästa Instagramkonto 2017 och vi pratar enkel vegomat, smarta tips och annat smakrikt.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar vegobloggaren Petra Cavini och pratar vägen till vegankärleken och arbetet med att få förskolebarn att äta mer vego.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Fia Kamlund - vegansk styrkelyftare, djurrättare och doktorand i biologi. Vi pratar bland annat träning, pälsilska och en framtid utan djurförsök.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar artisten Charlie Grönvall och pratar om veganism, popkarriären, att byta vanor, klimatångest, djurrätt och trötta normer.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar the one and only Ola Salo och pratar livet efter the Ark, julmat i överflöd, godaste vegoburgaren, Olas bästa recept och mycket annat.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vegopodden träffar Lars Frölander som skippade köttet och tog OS-guld! Lägg där till världsrekord och guld i VM och EM. Nu är Lars vegan och älskar att prata optimal kost och optimal hälsa. Hör hans resa i Vegopodden! :-D
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande i Läkare för framtiden. Vad kan en växtbaserad kost göra för välfärdssjukdomar som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer? David har svaren.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Renée Voltaire som har byggt upp ett mindre imperium med matprodukter, hudvårdsprodukter, kokböcker, butiker, föreläsningar mm. Vi pratar om hur allt startade, hennes kärlek till grön kärlek och mycket mer.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Pernilla Berg är VEGOs kostexpert, nutritionist och toxikolog som är proffs när det kommer på växtbaserad kost och hälsa. Vi reder ut vad som är sant och myter i vegovärlden. B12, E-nummer, soja, alger mm.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Lotta Sernerup som ligger bakom det populära Malmöcaféet Lotta Love Superfoodbar och pratar om hur hon gick från idé till handling. Tips, tricks, motgångar och framgångar så att du också kan följa dina drömmar och starta eget.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi pratar matens miljöpåverkan, finns det bra kött?, närodlat, vilt, naturbetesmarker, vegonorm, köttskatt och vegohajk.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Karoline är matkreatören och kokboksförfattaren som snart är aktuell med sin tredje bok. Vi pratar om livet på landet, hur det är att odla sina egna grönsaker, matfilosofi och cravings.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Rickard Söderberg är älskad av alla, så även av Vegopodden. Det här är ett hysteriskt roligt avsnitt där vi pratar drag queens, vegomat, djurrätt, romantik och Pantertanterna.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gustaf Söderfeldt drev en grisgård, men en dag ändrades allt och hela familjen blev veganer. Gustaf ställde om till veganskt jordbruk och driver nu sin gård - Vegangården, strax utanför Örebro. Vi får höra på hans resa, hur man odlar veganskt och vad han har för planer för att rädda världen.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar bloggaren, youtubern och träningsfantasten Ida Warg och pratar träning, veganism och husbilssemester. :-)
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Han är en av föregångarna när det gäller veganmat på finkrogarna, har tagit fram den vegetariska menyn till Nobelmiddagen, sparkat igång det veganska konceptet på Växthuset i Stockholm och mycket mer. Vi pratar matinspiration, fine dining, framtidsvisioner och matnörderi.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar barndietisten och kokboksförfattaren Sara Ask och pratar om allt du behöver tänka på när det gäller vegomat och barn. Protein, kolhydrater, D-vitamin, fibrer, selen, allmänna råd, lugnande ord om halvfabrikat och mycket mer.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Johannes som är grundare av Paradiset, Sveriges största matbutikskedja med naturlig och ekologisk mat. Han pratar om varför han har valt att utmana de stora butikskedjorna, hur det startade och vad han har för grandiosa visioner.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Pia Qvarnström är proffs på tempeh och syrat. Hon har drivit den populära food trucken Mögel och förser nu Stockholms krogar med världens bästa tempeh. Här berättar hon allt om hur intresset började, hur man gör egen tempeh och tillagar den och spännande framtidsplaner.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Nina Färdig, grundare av Skandinaviens största veganska skobutik Green Laces! Vi pratar framtidens medvetna material, skinnimitation, mainstreamveganism, trender, punkmusik och annat kul.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Malin Hernström är grundare av bageriet och caféet Unbakery och levererar landets bästa raw bakverk. Hur gör man egentligen grymma raw bakverk? Hur kom hon själv in på det? Vi pratar även resan från köttätare till vegovurmare och välsmakande framtidsplaner.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Ulla Troëng som grundade Sveriges Veganförening redan 1976. Vi pratar om hur det var att vara vegan på den tiden, vad man åt, vad som har förändrats, vegansk odling, militanta veganer och mycket mer.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Djurens Rätts förbundsordförande Camilla och pratar bland annat djurrätt, djurskydd, mjölkindustrin, äggindustrin, cirkusar och veganism.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi har ett hysteriskt roligt samtal med Jenny Neikell som ligger bakom företaget "Surtantens syrade" och är författare till boken "Fermentera". Vi pratar fermenterat och syrat tills vi storknar. Hur gör man? Vad händer? Varför är det nyttigt? Misstag många gör?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Death Team blev nominerade till "Årets grupp" på P3-guld, älskar 90-talet, vill rädda haven med glad pop och är veganer ut i fingerspetsarna. Vi pratar om hur det är att vara vegan på turné, hur de gör när de skriver låter, bästa vegokäket, djurrätt, inspiration och favoritmusik.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar vinexperten Peter Streijffert som lär oss hur man matchar vegomat med goda viner. Vad är ett vegetariskt vin? Kan man dricka rött till vego? Hur ska man tänka när man matchar vin med vego egentligen?
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Fredrika Gullfot som står bakom en världsunik anläggning på Österlen. Simris Alg odlar alger för att tillverka Omega-3-olja, allt för att rädda haven från utfiskning och förstörelse.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Therése Lindgren är Sveriges största youtuber med över en halv miljon följare. Vegopodden pratar med henne veganism, djurrätt, sallader, sötsug, framtidsplaner och om hur viktigt det är att bry sig.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar Sveriges största vegobloggare Gustav Johansson, som driver bloggen Jävligt gott. Vi pratar köttnormer, jävligt god mat, framtidens käk och om hur Gustav sa upp sig från sitt jobb för att satsa helt på bloggen.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Kitty och Mattias sände live från Djurens Rätts mässa Vegovision. De smakade veganskt hundgodis, blodpudding, pratade fördomar, frågor från publiken och annat roligt.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi träffar grundaren av Open New Doors, Erika Frost, som dessutom är aktuell med sin första nästan helt råa kokbok. Vi träffar även grundaren av Veganföreningen, Ulla Troëng, och pratar hur det var att vara vegan... när inga andra var det.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Kitty och Mattias pratar om köttiga veganer, vegokött, kött, kött och lite mer kött. De smakar även på något av de äckligaste de någonsin ätit....
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi äter den nyttigaste av förrätter, flottigaste av varmrätter och mest hypade av efterrätter. Vi hatar på veganmat som diet, pratar konstiga vegofördomar och försöker att avdramatisera all tråkig mathets.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Vi har ett episkt smaktest som får Kitty att skrika, pratar Midsommarfirande som vegan, knaprar kikärtsmaräng och gnäller över gäddskräck. Och en massa annat roligt snack såklart.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Premiäravsnittet av Sveriges bästa vegopod - Vegopodden! Med radioprofilen, programledaren, bloggaren och världens bästa mamma, Kitty Störby Jutbring, och Mattias Kristiansson, kokboksförfattare och chefredaktör för Sveriges största vegetariska mattidning - VEGO. I första avsnittet pratar vi ovegetariska oliver, våra "så blev jag vegan"-historier, fisar i långa rader och mycket mer. Maten vi snaskar på är friterade oliver, klassikern varmkorv vegostyle och världens godaste rabarberpaj. För recept och annat roligt, följ oss på facebook - Vegopodden.
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.