Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Hänt På Restaurang

Hänt På Restaurang

Hänt På Restaurang är en pod om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/hantparestaurang/

Avsnitt

04. Praktikantjävlar, kollegor vi minns och Fernet-mutor

I veckans avsnitt raljerar vi över gamla kollegor, bästa practical jokesen man dragit på en praktikant och är det OK att ringa och sjukanmäla sig för att man tappat bort sin sminkväska? Svaren på dessa hyperviktiga frågor och mycket mer får du reda på så fort du klickar på PLAY!

Fred, kärlek och Fernet / Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithjofsson

2019-02-16
Länk till avsnitt

03. Slippa betala notan - Så gör du

Vi diskuterar snålhet, vilken tid på året då det är socialt acceptabelt att äta upp matsalsdekorationer, välstrukna dressmanskjortor och den där gången Charlie skulle blanda världens äckligaste drink.

2019-02-09
Länk till avsnitt

Spottar kocken i maten?

I detta avsnittet avhandlar vi ämnet dryga gäster, "special treatment" och är det verkligen sant att kockar spottar i maten?

Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithiofsson

2019-02-02
Länk till avsnitt

Servitörstabbar

I detta avsnittet tar vi upp servitörstabbar och andra missöden som hänt i restaurangmiljö. Jesper berättar om när han tappade ett glas rödvin i en svindyr handväska, DJ Hångels kompis kränger sockerlag som vodka och är det egentligen OK att lägga krokben på en fyraåring?

Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithiofsson

2019-02-02
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.