Sveriges 100 mest populära podcasts

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Elitlöparen John "Jesus" Kingstedt och den ambitiöse nybörjaren Manne Forssberg djupdyker varje vecka i allt som handlar om löpning. Och försöker bli snäppet snabbare. Music - I Was Running by Alpaca Sports

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

springsnyggt.libsyn.com/website

Avsnitt

70. Död åt pollen!

Pollen! Ingen har någonsin blivit glad av pollen. Cirka 30% av befolkningen lider av pollenallergi och ofta drabbar det löpare hårt. Vilka är de processer som sker i kroppen och hur är det att träna hårt påverkad av höga pollenhalter? Med oss har vi elitlöparen Louise Wiker och läkaren Caroline Rönnlund som beskriver känslan och vetenskapen bakom pollenproblematik. 

2021-04-07
Länk till avsnitt

69. Kalle har koll på rehab

Kalle Berglund blir inte stressad av lite skador. Han vet hur man gör för att hålla kroppen igång och kan med fin precision säga när han ska göra vad under ett löpuppehåll. Med Kalles hjälp kollar killarna på hur man ska sköta träningen om man drabbas av skada. Manne träffar också CT-drottningen Josefin Auer, som kan detta med crosstrainer. 

 

 

2021-03-31
Länk till avsnitt

68. Stjärntätt i Dresden

Stor Dresden-special. Allt om brödernas försök till habila tider på maratondistansen. Flertalet intervjuer med deltagare från loppet, bland annat Sondre Norstad Moen.  Fin lyssning! 

2021-03-24
Länk till avsnitt

67. Toppform med Fougberg

Att vara i toppform och sedan förvalta den. Ett väldigt stort ansvar som om man sköter det rätt kan leda till stordåd, gör man det fel så kan det bli pannkaka. Charlotta Fougberg är i toppform, tyvärr blev hennes maraton i Schweiz inställt. Hur ska hon förvalta formen och hur gör hon de sista veckorna inför ett lopp? 

John är också i toppform och nojjar inför Dresden. Manne är inte i dålig form men han har ett elakt lår. 

2021-03-17
Länk till avsnitt

66. Tänk att det finns någon snabbare än Suldan

Att träna med någon som är bättre än vad man själv är kan lyfta löpningen till nya höjder. Vi snackar med Suldan Hassan som trots att han är en av landets bästa löpare alltid söker bra träningssällskap, även om det innebär att han måste åka till Kenya. Hur ska man lägga upp passen om man är bättre/sämre och ska träna ihop? 

Dessutom, uppladdningen för Dresden har börjat och Manne har spenderat oroväckande lång tid på crosstrainern. 

2021-03-10
Länk till avsnitt

65. Världens snabbaste 60-åring, Tommy Hughes

Tommy Hughes, bland de hårdaste män vi stött på. Tommy är Irländaren som vid 61-års ålder springer snabbare än vad de flesta 20-åringar gör. Han slår årligen nya åldersrekord och gjorde bland annat 1.11.09 på halvmaraton vid 60-års ålder. Tommy berättar om hur det är att åldras som löpare och träningen han bedriver för att vara så bra som han är. 

 

 

2021-03-03
Länk till avsnitt

64. Snabba Göteborgare-edition

Två svenska rekordhållare gästar oss - Johan Rogestedt och Lovisa Lindh. Båda har mött motgångar i sina karriärer men båda har också kommit tillbaka och är nu klara för EM. Vad är den mentala komponenten i en "comeback" och hur tränar dessa snabba medeldistans-ess? Allt detta i två fördjupande intervjuer. 

Dessutom, allt om helgens 45k-bonanza!

2021-02-24
Länk till avsnitt

63. Kalles löparliv

Kalle Zackari Wahlström är programledaren som har bytt förortslivet mot ett liv på en bondgård. Kalle är redan superstark men vill under året jobba ännu mer på konditionen. Vi snackar med Kalle om hur man definerar att vara vältränad och om han hellre tar 300 kg i mark eller gör under 14 minuter på 5000m. 

Dessutom, snack om den senaste tidens svenskleveranser. 

2021-02-17
Länk till avsnitt

62. Skidhets

Killarna har varit och kört skidor med Erik Wickström som bland annat är ena häflten i podden "Lagom Kondition" och skidlärare i Borås.  Erik pratar om hur man kommer igång med skidorna och varför han tror att det är ett bra komplement till löpning. Häng på! 

2021-02-10
Länk till avsnitt

61. Andreas Almgren, Anna "Abisko" Carlsson och kyla.

Fullspäckat avsnitt. Vi pratar kyla med Anna Carlsson från Abisko, 2020-års ultrakvinna i Sverige. Hur ska man resonera kring löpning och riktigt kalla tempraturer? Sen pratar vi med Sveriges just nu hetaste löpare, Andreas Almgren, som i helgen slog till med världstiden 7.41. på 3000m, en riktigt fin intervju med en av våra bästa löpare! 

2021-02-03
Länk till avsnitt

Frågespecial 2

Vi svarar på era frågor igen! 

2021-01-29
Länk till avsnitt

60. Orientera snyggt med Tove Alexandersson

Tove Alexandersson, vinnare av Jerringpriset och Svenska Dagbladets guldmedalj, har titeln idrottare om man googlar henne. Och detta stämmer ganska så bra, hon är nämligen världsledande i en rad olika konditionsidrotter. Även fast hon har gjort sig mest känd som orienterare så har hon på senare år även etablerat sig inom skidorientering och Sky Running.  I intervjun med Tove så får vi lära oss om träningen som tagit henne till toppen!

4.05 Johns träning
17.10 Mannes träning
52.38 TOVE ALEXANDERSSON!

2021-01-27
Länk till avsnitt

59. Norska visdomsord med Sindre Buraas

Vi får besök av Mannes favoritperson i hela världen - Sindre Buraas. Sindre som är en av Nordens bästa löpare någonsin, med ett PB på 13.11 på 5000m, delar med sig av sin träningsfilosofi och tankar kring varför han blev så bra. Tema för avsnittet är löpband, där Sindre även ger förslag på bra pass att köra på bandet. 

2021-01-20
Länk till avsnitt

58. I Fäders Spår

Emil Danielsson är den superduktiga löparen från Dala-Järna som är son till den gamla stor-löparen Jonny Danielsson. Han är ikapp farsan på 1500m och går nu för familjerekorden på 5000m och 10 000m. Hör Emil berätta om värdet av kontinuitet i löpningen och att skynda sakta. Utöver detta så bjuder vi på den längsta aggressionen i poddens historia! 

2021-01-13
Länk till avsnitt

57. Nyårsdrömmar

Det är 2021 och vi presenterar våra mål för året och gör en redovisning av vad vi lyckades och misslyckades med 2020. Ett oerhört narcissistiskt som lyckligtvis bryts upp av att vi får hälsningar av ett gäng trevliga löpare som berättar om sina år. Dessutom genomgång av löparhygien. 

2021-01-06
Länk till avsnitt

56. Spring Snyggt-galan 2020

Vi delar ut priser i kategorierna Årets Leverans, Årets Ernst, Årets Dam, Årets Man, Årets PB-stege och Årets inspiratör. Två hemliga vinnare gästar och tar emot dessa ärofyllda priser. Lattjo avsnitt med två riktigt trevliga gäster! 

 

 

2020-12-30
Länk till avsnitt

55. Hårt snack med Jacob Hård

En av sveriges mest folkkära sportjournalister, Jacob Hård, gästar oss. Jacob berättar om sin egna löparkarriär och om hur han fick sin start som sportjournalist på radio och tv. Med Jacob ställer vi frågan - hur kan man lyfta löpning mer? Ett mycket intressant samtal med 2020 års mottagare av Stora Journalistpriset. 

2020-12-23
Länk till avsnitt

54. Huddingeleden + Valencia del 2.

Lång race report från Mannes äventyr på Huddingeleden. Hör hur mannen i den yngre medelåldern navigerade stock och sten och sprang sin längsta distans någonsin. Det leder som väntant till en något laddad diskussion om prestationen i fråga. Dessutom har vi med David Nilsson som ger en recap av sitt lopp i Valencia och vad han siktar på härnäst. 

2020-12-16
Länk till avsnitt

53. Valencia!

Det har gått en mara i Valencia precis. Många habila prestationer minst sagt. Vi har med oss en av huvudrollsinnehavarna ur ett svenskt perspektiv, vän av podden - Carolina Wikström. Med tiden 2.26.42 är Carolina nu den näst snabbaste svenska maratonlöperskan i historien, och dessutom fyra genom alla tider i Norden. Hon berättar om loppet och de kommande målen. Vi tittar också till Mannes uppladdning inför den kommande ultran och John har problem med gubbar som glor. 

2020-12-09
Länk till avsnitt

52. Ultra-Manne!

Ett år av Spring Snyggt! Killarna firar genom att ha med Johan Steene, deras favorit ultra-man som vet precis allt om att springa riktigt långt. Han är med och ger Manne tips som han kan använda inför sitt kommande Huddingeleden-projekt. John som är skeptiskt till allt som har med ultra att göra charmas som vanligt av Johan, men ställer sig ändå lite frågande till varför. Som vanligt - Ernst, aggression och veckans pass! 

2020-12-02
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT - Frågespecial 1

Vi svarar på era frågor!

2020-11-29
Länk till avsnitt

51. Grundträningsbonanza!

Grundträning, kort och gott där man lägger grunden för framtida framgång. Med oss för att prata om detta har vi en av Sveriges genom tiderna bästa löpare - Mats Erixon. Under 1980-talet deltog Mats i flera stora mästerskap och lyckades leverera på sträckor mellan 800m upp till maraton. Mycket av dessa framgångar las under hårda grundträningsperioder. En rolig och mycket givande intervju! 

 

 

2020-11-25
Länk till avsnitt

50. Vi tar pulsen på pulsträning

Det har varit testdags hos Jeff på Aktivitus igen. Nya värden att bena ut och nya zoner att ta i beaktande. Men hur ska man förhålla sig till puls och intensitet, ska fart vara överordnad känsla? Vi tar hjälp av pulsmästaren Elmar Engholm för att lära oss hur en av landets bästa 1500m-löpare använder sig av pulsbaserad träning. Nördigt men informativt! 

 

 

2020-11-18
Länk till avsnitt

49. För att slå svenskt rekord behöver man talang

Jonas Glans (F.d. Leanderson) är Blekingesonen som haft en brokig skadehistorik men som när han får vara hel kan prestera bättre än vad de flesta av oss bara kan drömma om. Jonas slog nyligen svenskt rekord på 10 km och berättar om den långa vägen till rekordet, definitionen av talang och hur han ser på framtiden. En mycket fin intervju! Utöver detta så bjuds det på dubbelaggression och trevliga pass. 

2020-11-11
Länk till avsnitt

48. Negativa splits är positivt!

Som bekant är det maratonfokus för poddparet. Manne är den som ska ge sig ut först och har tankar på detta med taktik. Hur ska man lägga upp loppet för att få ut så mycket som möjligt? Carolina Wikström är drottningen av negativa splits och berättar om hur hon tänker inför uppgiften. Abraham Adhanom gör ofta tvärtom och spänner bågen hårt. Vad är egentligen bäst? Något slags svar ges! 

 

 

2020-11-04
Länk till avsnitt

47. Energiplanens Heisenberg

Jonatan Fridolfsson är landslagslöparen som dessutom är doktorand i kost och idrottsvetenskap. Han är med och berättar dels om sin egen träning på västkusten men framförallt förklarar han allt ni behöver veta för att lägga upp energiplanen för ett maraton. Allt ifrån kolhydrater per timme till koffein avhandlas av denna lärda snabblöpande man. 
Killarna har en bra vecka i bagaget och berättar om superpass och leveranser på SM! Fint avsnitt! 

 

 

2020-10-28
Länk till avsnitt

46. Det finns fog för att kalla Fougberg Sveriges bästa löperska.

Charlotta Fougberg har precis sprungit VM i halvmaraton och gjort det väldigt bra - 70.19 och den tredje snabbaste svenska tiden genom tiderna. Hon är med och berättar om hur man gör övergången från kortare distanser till de längre sträckorna. Hon berättar också om en plats som kallas "avenyn". Killarna springer på, är generellt positiva och blickar fram mot kommande tävlingar. 

2020-10-21
Länk till avsnitt

45. Ultrasnabb man (Jim Walmsley edition)

Jim Walmsley springer snyggt, han springer långt och han springer även fort. Och inte bara för att vara en ultralöpare, han springer fort punkt. I en lång intervju berättar han om löparlivet i Flagstaff och ger sina bästa tips på att öka mängden för att mäkta med de längre distanserna. Vi snackar också med Wilhelm Bergentz , en skönlöpande yngling som vann B-Heatet vid SM . Dessutom, en John som visar obehagliga Manne-tendenser mot naturen och en Manne som visar obehagliga John-tendenser mot sociala medier.

2020-10-14
Länk till avsnitt

44. Lisa är snabb så in i Nord(é)n

Lisa Nordén, Sveriges genom tiderna bästa triatlet gästar Spring Snyggt. Hur tränar egentligen en av världens bästa triatleter? Vad sliter mest och hur ser löpupplägget ut? Dessutom lyckas John nestla sig in på resan till Kona! 
Dessutom, Forssbergklanens just nu starkast lysande löpstjärna, Johannes, är med och berättar för sin bror om hur han lyckats stega mängden genom längdskidåkning! Ett mustigt (mastigt?) avsnitt! 

 

 

2020-10-07
Länk till avsnitt

43. Stig Wiklund vill inte att du wiker ner dig!

Att underprestera, att leverera på pass efter pass men sen när det väl kommer till tävling så springer man med huvudet under armen. Varför är det så ibland? Johns senaste lopp var ett klassiskt exempel av psyklopp som inte alls gick bra. Tur är det då att det finns eminenta mentala coacher som Stig Wiklund som kan komma och berätta hur man ska bemöta motgångar och tänka för att leverera på tävling. Stig ger flertalet konkreta tips på hur du gör för att förebereda dig på bästa sätt för tävling. 

2020-09-30
Länk till avsnitt

42. Tre män och ett maraton

Johan (Olsson), Nisse (Edwall) och Otto (Kingstedt) ska alla tre debutera på maraton i en nära framtid. De kommer till distansen med olika förutsättningar men förenas i det där lite läskiga, förväntansfulla som maraton drar fram ur en. Varför är det så spännande med maraton, hör de tre männen resonera om sina mål och tankar. Dessutom en inblick i potens och en dikt om September. 

2020-09-23
Länk till avsnitt

41. Det här med styrka rå?

Killarna tar på sig doktorshattarna och försöker reda ut det här med styrketräning och löpning. Behövs styrketräning verkligen för att bli en bättre löpare eller kan man satsa varje träningsminut på att springa? Först intervjuvar de Josef Eriksson, bänkpressaren som tar 220kg men samtidigt springer 21 kilometer i habil fart. Sen snackar de med Tommy Lundberg, adjunkt på KI som forskar på muskeltillväxt och konditionsidrott. Ett lärorikt avsnitt! 

2020-09-16
Länk till avsnitt

40. Charmade av en skidåkare del 2 (Frida Karlsson edition)

Att ha en dålig dag, det är något som både John och Manne har erfarenhet av. Frida Karlsson, skidundret från Sollefteå har också haft en del dåliga dagar, men det har gått bra för henne ändå. VM-guldmedaljören berättar om hur hon nyligen slog rekord i den beryktade Hallstabacken, hur hon får in löpning i sin hårda skidsatsning och om hur hon övervinner dåliga dagar.  
Dessutom, John om sin senast dåliga dag (Maraton-SM) och Manne om säsongsvila. Victor Dahlgren berättar om helgens Svenska framgångar.

2020-09-09
Länk till avsnitt

39. Church of the long run

Långpasset! Veckans heligaste pass ska vara givet för alla löpare, oavsett om man siktar på korta eller långa lopp. Vi pratar vikten och behovet av ett gediget långpass. Mustafa "Musse" Mohammed (Svensk rekordhållare på maraton och 3000mh) berättar om hur han löper långpassen beroende på säsong och satsning.  Sen ringer vi upp Emil Millán De Oliva som precis har gjort bland de mest makalösa prestationer vi har sett på 5000m. 

2020-09-02
Länk till avsnitt

38. Hanna är bättre än dig på maraton!

Vi snackar maraton, marathon eller maran som den också kallas. Hur ska man träna för att på bästa sätt leverera på denna distansernas distans? Med oss har vi Hanna Lindholm, Sveriges bästa marathon-löperska de senaste åren. Hanna berättar om sin spännande resa från över 4 timmar till 2.28.59 nu senast i Sevilla. Dessutom, om Mannes nerviga sub 37-försök. Missa inte! 

 

 

2020-08-26
Länk till avsnitt

37. Sätt sprutt på spurten!

Vi snackar spurt! Två eminenta spurtare är med oss - Emil Millán De Oliva och Hanna Hermansson, båda SM-guldmedaljörer. Emil och Hanna vann båda två sina SM-medaljer med otroligt fina spurter. Hur ska man lägga upp träningen för att kunna avsluta riktigt bra? Emil och Hanna ger sina bästa tips! 

Dessutom - Inför Mannes sub 37-försök och John om sitt 10 000m-lopp på SM där han åt mer tartan än någon annan! 

2020-08-19
Länk till avsnitt

36. Diagnostisera formen!

Diagnostiska pass, toppningspass, förutspående pass - kalla det vad du vill! Vilka är passen som behövs för att säga hur fort du ska springa på tävlingsdagen? EM-mästaren i marathon från 2002, Janne Holmén, berättar vilka nyckelpass du ska använda dig av! Dessutom, Kalle Berglund om succén på Sollentuna GP med nytt svenskt rekord på 2000m, Michael Lemmel om Ö till Ö och swimrun samt intensiv diskussion om de nya skoreglerna som presenterats i dagarna (Man kan få tuppjuck för mindre). Skoj! 

 

2020-08-12
Länk till avsnitt

35. Närke föder utmattning!

Möt Lars Drageryd! Killen som egentligen inte gillar ultra och som heller inte titulerar sig "ultralöpare" men som ändå bestämde sig för att springa Bergslagsleden på 43 timmar och 58 minuter. Lars berättar om känslorna under loppen, kroppen och den totala utmattning han upplevde. Avsnittsspecial är just utmattning, hur viktigt är det för prestation att kunna ta ut kroppen till max? John och Manne resonerar om när de har tagit ut sig fullkomligt, dessutom om Johns senaste loppinsats i Hallsberg, NÄRKE! 

2020-08-05
Länk till avsnitt

34. Spänn bågen, en dag håller det!

Killarna resonerar om att spänna den metaforiska bågen, finns det ett värde i att prova att gå ut hårt eller att satsa över sin kapacitet? John berättar också om sitt misslyckande i Västerås och Manne, som har blivit en skärgårdsman, berättar om livet på ön och prövningen det innebär för löpningen.

2020-07-29
Länk till avsnitt

33. Måste man tävla?

Killarna resonerar om att tävla, måste man tävla bara för att man springer mycket och tränar hårt? Två oerhört duktiga och sympatiska löpare gästar; Maria Akraka, en av Sveriges genom tiderna bästa medeldistanslöpare som fortfarande innehar det svenska rekordet på 800m inomhus, Maria berättar om hur hon förhöll sig till tävlandet. Markus Torgeby, ungdomstalangen som slutade tävla vid 18 års ålder och flyttade till skogen, hör Markus berätta om hur han testade sig själv på andra sätt än att tävla.  

2020-07-22
Länk till avsnitt

32. Löparäventyr

Ska man injicera lite äventyr i löppassen. Manne njuter av tanken på löparäventyr, att springa på någon Ernstig led och mysa i en hängmatta är ett mindre himmelrike för honom. John är mer skeptisk till att inte har mer kontroll över sin omgivning. Han vill på förhand veta var han ska sätta ner foten när han ger sig ut. Killarna tar hjälp av superstarka Fanny Ahlfors (Fanny_Josefine) och mannen med Sveriges bästa mustasch och tillika erfarna äventyrslöparen Rune Larsson för att lära sig mer om äventyret. 

2020-07-16
Länk till avsnitt

31. Alkisavsnittet

Manne brottades tidigare i livet med alkohol och drogberoende, han har nu varit nykter i 12 år men märker att han behöver något som stillar hans beroendeprofil. Har löpningen blivit substitutet som stärker honom eller kan man även gå överstyr med generellt hälsosamma saker om man har nära till beroende. Killarna resonerar med författaren Gunnar Ardelius som även han tog fram löparskorna när han blev nykter.  Dessutom, Ernst, Aggression och en snoppstickande geting.

2020-07-08
Länk till avsnitt

30. Frågebonanza (Det stora frågeavsnittet)

30 avsnitt! Killarna firar detta med att svara på era viktigaste frågor. Hur ska man lägga upp träningsveckan? Vilka är killarnas största löparförebilder? Mannes bästa tips för att inte dö på crosstrainern? Men framförallt, blir man snabbare med mustache (Svaret är ja!). Dessutom, Manne om sitt 5000m-pers. 

 

2020-07-01
Länk till avsnitt

29. Kalle Berglund kan inte göra fel!

Vad önskar man att man visste när man började springa? Killarna granskar sina karriärer och tar en titt bakåt på saker som det gjort fel och som de önskar att de hade vetat innan de sprang alla mil. En som också gjort några fel men som lyckats ganska bra ändå är Kalle Berglund, han är VM-9a och Svensk rekordhållare på 1500m. Killarna grillar Kalle på träningsmetoder och hans framtida ambitioner. God lyssning! 

2020-06-24
Länk till avsnitt

28. 5000m är skoj!

5000m-bonanza med inslag från årets första 5000m på Sollentunavallen. 5 kilometer som sträckan också är känd som, är lite av en bortglömd distans för flera. Men oj vad lattjo den kan vara. Vi träffar två erfarna 5000m-rävar som ger tips på både pass inför loppet samt hur det ska kännas under, Sara Christiansson och Suldan Hassan. Båda är bland de bästa 5000m-löpare vi någonsin haft och har höga ambitioner för distansen. Med dessa nya tips i bagaget laddar Manne upp för ett sub 18 försök.2

2020-06-17
Länk till avsnitt

27. Tröskelgosplet

Vilka tradiga jäklar John och Manne är. De tjatas om tröskel och allt var det innebär varje vecka, kan man inte få slippa skiten någon gång? NEJ! Denna vecka dessutom ett helt avsnitt vikt åt tröskeln och dess storhet, vad finns det för olika trösklar? Måste man mäta laktat eller kan man gå på känsla eller puls också? Killarna gör sitt bästa för att svara och har dessutom med skönlöpande Simon Sundström som berättar om hur han ser på tröskelträningen. Tröskeltjatet bryts av med lite Ernst och aggression.

2020-06-10
Länk till avsnitt

26. Test-bonanza!

Killarna är och gör tester hos Jeff på Aktivitus. Manne är full av förväntan och längtar efter att få se hans framsteg i pränt. John som är sargad av ett liv av löpning tror att testet snarare har förmågan att vara nedslående än upplyftande. Som tur väl är har båda gått framåt så hela dagen blev en succé! Hör Jeff berätta om varför det kan vara bra att göra tester, och hur man kan använda sig av resultaten i sin träning. Dessutom, inslag från testtävling med intervjuer! Extra nördigt avsnitt! 

2020-06-03
Länk till avsnitt

25. Träna som Gunder, åstadkom under

En intervju med historikern Björn Lundberg som har skrivit biografin Frontlöparen om Gunder Hägg. Björn berättar om Gunders träningsfilosofi och andra tidstypiska träningsfilosofier. En intervju som är så intressant att John tvingas ge kudos direkt i anslutande till intervjun. Missa inte! Killarna kollar också in hos Elov Olsson som nyligen sprang 24-timmars och endast var några kilometer från det svenska rekordet. Elov berättar om hur man tvingar sig igenom 24 timmars löpning. 

2020-05-27
Länk till avsnitt

24. Spring jättefort när du redan springer fort

Killarna snackar med William Valkeaoja som skrivit boken Spring Mer - bli en bättre löpare. William har koll på den senaste forskningen för konditionsidrott, han berättar b.la. om en metod där man kör ökningar i intervallen för att förbättra syreupptagningen. Mycket intressant! Manne och John har haft några prövningar veckan som gått och John börjar bli rynkig. Annars är allt på topp! 

2020-05-20
Länk till avsnitt

23. Stig på stigen

Det stor stigavsnittet! Killarna är s.k. fan av stiglöpning. Manne för att det tillåter hans inre Ernst att bli ett med naturen, John för att det tvingar ner farten mellan de hårda passen. Skogen och stigarna är som ett smörjande medel för psyket. En som har gjort resan från banlöpare av yttersta eliten till en av världens främsta traillöpare är Ida Nilsson, hon berättar om sin träning, att springa upp och ned för berg samt hur man ska tänka för att våga springa snabbt på de mest utmanande av stigar. 

2020-05-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.